Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Túl sok konkrét ötlettel sajnos nem tudok szolgálni, de szerintem ez egy korrekt kis cikk a témában. Ill. kipróbálhatod a kártyás módszert, amelyet Kidus javasolt valamivel feljebb.
Általánosságban azt szokták mondani, hogy a gyakorlás és ismétlés vezet sikerre: a beszédértés is úgy fejlődik, ha sokszor sok szöveget hallgatsz. Ezek mellett érdemes minél többet olvasni idegen nyelven. Próbálj meg mindennapi, egyszerű dolgokat angolul elmondani magadban, vagy akár otthon írásban lefordítani ezt-azt. (Nem árt, ha valaki átnézi, mert ha netán hibásan tanulod meg, azt nehéz helyrehozni.)
A külföldi munka is jó ötlet! (Arra vigyázz, hogy az így megszerzett nyelvtudás nem feltétlenül "nyelvvizsga-konform".) Lehet a dolgokat kombinálni, változatosan csinálni, szerintem így a kedvtelenség is alábbhagy, és akkor tudod majd folyamatosan tanulni, az pedig meghozza az eredményt!
vinikorn:
We've finished with the Hungarian translation of Clumps of Clumps. The English text is on the left with the Hungarian one on the right. I think that the game is difficult to understand for those who can't read the tutorial, so please, insert the Hungarian text into the game.
Thank you for your work.
-
lama_lamm
aktív tag
Dear Google (Én inkább Dear Customer Support-ot írnék)
I would like to purchase the Smart Keyboard Pro app, but according to the Market, I had already done so. However I cannot download it to my phone, as I had not purchased it yet. I indeed have not bought the app so far, but I would like to do so now, thus I would like you to correct this error in my account: xxx@gmail.com
Yours Sincerely,
xxx
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest