Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samott
addikt
válasz ezittketto #127194 üzenetére
Kolleganonek felteptek a hatsoajtot az illatos uton es vittek a taskajat. Zart ajtoval nem ilyen egyszeru.
[ Szerkesztve ]
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
-igu-
addikt
Ez volt az egyetlen értékelhető feature a Kia Picanto-ban, amit Hollandiában használtam. Adott egy kis plusz biztonságérzetet, bár ott pont nem volt rá szükség.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
npera
őstag
Attól függ hol laksz. Vannak városok, ahol nagyon is ajánlott zárva tartani minden ajtót. Angliában az ablakot sem húzod le, mert ugye vannak az arcba savat locsoló tolvajok.
Ahol én lakom savat még nem locsolnak, de az ajtót jó csukva tartani. Nyugat.....
-
ezittketto
tag
Na közben rájöttem, hogy miért nem volt nekem szimpi ez az 'automatikus magamrazárásos' dolog a kocsiban.
Felmerült bennem, hogy mi van akkor, ha egyedül utazom, baleset ér, de nem tudnak kiszedni a kocsiból időben emiatt..Szerk.:
Mondjuk az is igaz, hogy akkor betörik a szélvédőm és kinyitják úgy a központi zárat..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest