Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz Atti777 #27364 üzenetére

    Kösz szépen, ezt továbbítottam a gyereknek.

    (#27373) zetor2000: a Windows 7 nem csak MSDN-ről tölthető le, hanem innen is. Csak egy kulcs kell hozzá, semmilyen MSDN subscrition nem kell. A probléma csak az, hogy ha OEM kulcsot adsz meg, arra kiírja, hogy OEM kulcs, és a hardvergyártótól szerezd be a lemezképet. Ez a genyóság. Azt nem tudom, hogy ez a verzió milyen frissítéseket tartalmaz az SP1 utánról. Márpedig a magánemberek 99,999%-nak OEM kulcsos a legális Windowsa.

    Persze ez nem fog változni, 2020 januárjáig már nem fog lépni erre semmit a MS. Egyébként ha lejár egy Windows verzió támogatása, akkor kitehetnék ingyen, az összes frissítést beleintegrálva, úgy, hogy aktiválni se kelljen. Értelmes ember úgyse használja éles rendszernek, csak legacy/retró dolgokhoz.

    Azzal tisztában vagyok, hogy a forráskódját egyik Windowsnak sem fogják soha megnyitni, mert van benne kód egy csomó más cégtől, meg egy csomó olyan genyó gányolás, amit nem mernek nyilvánosan vállalni, átírásra meg nem szánnak most már pénzt.

    Amúgy mára meglátogatva a forum.hwsw.hu oldalát, lejárt az SSL tanúsítványuk, a böngésző először nem akart beengedni az oldalra :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák