Új hozzászólás Aktív témák

  • blueboi69

    csendes tag

    Bringaporno story, akit nem érdekel skippelje :)

    Kitaláltam, hogy eltekerek a lidl-be a gyerekkel, ami kb 12-14km. Eszembe jutott, hogy előző nap hazafelé láttam/éreztem, hogy a négyszögtengelynek túl nagy lett a holtjátéka, gondoltam akkor állítok rajta.
    Nade a négyszögtengelyre eléggé rá volt gyógyulva a hajtómű, úgyhogy pajszer, kalapács, kurvanyázás, mindent bevetettem már. Közben a gyerek is velem "szerelt". Végül sikerült megcsinálni, láttam, hogy a csapágyaknak semmi bajuk, zsír is van még ott, összerakom, beállítom, patent.
    Felcuccolunk, hátizsák, bukó a gyerekre, indulás. 300méterre, megállok, hatalmas dörgés, csúnya felhők. Nézem a telefonon a radarképet, hát mondom ez épp elmegy,de lehet kicsit érint minket. Felnézek a telóból, mert 1-2 csepp eltalálta a kijelzőt, látom, hogy tőlünk kb 400méterre a mezőn, szakad az eső. Na, elindultunk vissza, de akkor már kaptunk mi is permetet rendesen. Nyomom a kapu távnyitóját, úgy rongyolunk be a garázsba az utolsó pillanatban, hogy tényleg nem sok híja volt, hogy bőrigázzunk. Na mondom, még jó is, hogy szoptam a szereléssel, különben ez sokkal később kapott volna el, ott ahonnan már nincs visszaút. (ennek még lesz később csattanója)
    Letekertem, gond nélkül, szép a part végig stb, játszótereztünk is kicsit.
    Hazafelé megint elkezdett billegni a nyereg. Van nálam 13as villáskulcs, ilyenkor picit szorítok az anyán és ismét jó. Na most a picit szorítok rajta helyett megküldtem annyira, hogy eltört a csavar és a nyerget tartó idom az darabokra hullott szét. :O Nézem, hogy dejó, akkor most a tűző napon alvásidő helyett tolhatom a gyereket kb 8km-en keresztül. Elindultunk, kb 1 km után eszembe jutott, hogy tőlünk nem messze van egy kínai bolt, ami egy mini ebay. Gondoltam megnézem, hátha ott van alkatrész. Na, a kinaiig nem jutottam el, mert belebotlottam egy bringa bontóféleségbe, szerencsére nyitva volt. Mondom mi az ábra és mi kéne, muki mondogatja, hogy "ejj ejj ezekhez az olcsó ülésekhez ilyen silány szarokat adnak". Nyeltem egyet, majd mondtam, hogy a bilincs az a mi régi, az ülésnek nincs semmi baja. Nade majd ő hoz nekem olyat ami tuti. Eltűnik, 1p múlva hoz vmit, mondom király mennyi lesz. Kérdezi, hogy fel kell e szerelni? Mondom nem, van 13as kulcsom. Aszondja: 300Ft. :C Shut up and take my money. Összerakom, hazajövünk, gond nélkül. Így egy jó kis 3órás túra volt, némi bolt,játszótér, tilitoli és szereléssel együtt.
    Ja a slusszpoén, hogy hazaérvén, zuhanyzás közben jutott eszembe, hogy nekem vannak spéci szerszámok bringaszereléshez és köztük van olyan amivel a hajtóművet lehet leszedni, kb 2p alatt. Ha ez reggel eszembe jut, akkor elindulunk időben és kezdtük volna az egészet egy szarráázással :)

Új hozzászólás Aktív témák