Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz eattila #114000 üzenetére
Ha nem lenne ilyen idő, akkor kint feküdnék a krókuszok előtt én is. Így meg PS2est hegesztek, de ááá, kimaradt 1-2 USB kábel, mert haver szop a MACjével és odaadtam mindent, hogy mentse a melóit, ennél meg a szoftver kényes az egészre, nem kezeli a 3.5 dokkolót. Fénypuskához meg persze az AV kábelt nem dobtam be, mert úgy emlékeztem itt már van másik puska, minek ennyi vacak. Erre sok vacakot hoztam hétvégére tanyára szakérteni, csak a sok kis kimaradt bigyó miatt nem halad. Vicc, hogy PS2 ennyire alulértékelt értéktelen cucc a piacon, cserébe egy használt kontroller 4ezer pénz és nincs hozzá.... Van három felesleges, azt akarom összekalapálni, hogy HDDről menjenenek, mellé pár egyéb retró játék és eltüntetni itthonról occsóért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 600 dolláros szintre vinné a Snapdragon X-es PC-ket a Qualcomm
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Notebook hibák
- PlayStation 5
- SSD kibeszélő
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Az USA el akarja adatni a Chrome-ot a Google-lel
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Bontatlan
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- AMD AM4 komplett gép eladó.
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest