Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
Napi blogunk valahányadik epizódja következik. Be kellett már törnöm a hazai piacra is, nem csak külföldi karrier kell
Fotó 2. hely itten:
Mondta is a zsűri, hogy erős volt természetfotóval ilyen témakörben indulni, Ők legalább meg tudták magyarázni, hogy miért jó. Én nem biztos, de nem is vagyok zsűri Nekem fura, hogy ennyi országból érkezett film és minden, nekem csak haver küldte a linket, hogy azonnal adjak be valamit vagy megvonja a söröm. Én meg már küldtem is
Ha valaki véletlenül Derekegyházán járna, akkor helyi művelődési házba is kilógattak két képemet. Ez csak ilyen kicsi megmérettetés, 450 alkotásból válogattak. Első hely nem született, mert a volt olyan majom az illető, hogy Instáról töltött le egy képet és azt adta be, csak az ilyen mindig kiderül. Galéria, ha valakit érdekel, elég vegyes témakörökkel: [link]
Jövő évi tervek, hogy tovább giccsesítem a fámat, keresek még hasonlót itt a közelibb káposztaföldeken és sorozatot gyártok belőle.
Majd jövök még, hestegfakkcovid.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- BestBuy topik
- Mi történik egy netes csalás után?
- PlayStation 5
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest