Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Brain75 #47700 üzenetére

    Értem...
    Annyit tudok mondani (aztán lehet, hogy valaki rájön a rejtélyre), hogy HA
    1. Mindkét gépen ugyanazon OS fut és azok területi beállításai is megegyeznek
    2. Mindkét gépen ugyanazon Office fut és azok beállításai is megegyeznek
    3. Mindkét gépen ugyanazzal a fájllal van gond (ami tökéletesen megegyezik a másikkal)

    akkor lehet, hogy ez egy bug az Office-ban, ami abból is adódhat, hogy az egyik gépen le van frissítve (uptodate) az Office, míg a másikon meg nem, ezt le kellene ellenőrizni, és ha így van, akkor frissíteni.

    Végső esetben, meg a CSV fájlban lecserélni a vessző elválasztót (mert alapban a vessző, az egyben tizedes elválasztó is) pl. pontosvesszőre. Sajnos azt nem tudom (nem írtad), hogy hány soros CSV-ről van szó, mert akkor nem olyan egyszerű a dolog, hisz a vesszőket könnyen le lehet cserélni pl. pontosvesszőre, de akkor az összes tizedes számban (amik macskakörmök közt vannak) is megy a levesbe, és azokat egyenként vissza kell írni vesszőre...
    Vannak speciális szövegszerkesztők, amik speciális csere funkciókkal vannak felvértezve (pl. az ingyenes Notepad++), amikkel (megfelelő hozzáértéssel) könnyen kivitelezhető a feladat.

    Ha esetleg úgy gondolod, az email címemre átküldheted az érintett CSV fájlt és "ha tudom", akkor átalakítom (tőlem nem publikus adatokat tartalmazó fájlok sosem mennek/kerülnek ki, ezt többen meg is tudják erősíteni, nem csak itt, más topikokban is), nem Te lennél az első, aki nyugodtan megbízhat bennem. (Héten semmi extra meló nincs, van időm rá) :R

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák