Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cskamacska

addikt

Szóval a Players.hu mintájára van itt ez a http://gamager.com/ magyar játék webshop. Vélemény a másik topikból.

torz on borz: Ez az oldal mennyire megbízható , vásároltál már itt ?

Ledgeri: A TheVR-os youtube csatornával pariban vannak, akik 10-20k feliratkozóval reklámozzák.. szerintem megbízható.

cskamacska: Konkrétan ugyanaz a baskír cédékúcsbót mint a másik millió a neten, csak ez magyar sefter zsebeket töm, nem a baskírokét. :D Leárazáskor össze vásárolják a területi árazású játékokat, majd webshop frontenddel eladják szép haszonnal. :U

Nem szégyenlősek, bevallják ezt ők maguk a GYIK-ben:

"Honnan szerzitek a játékokat?

Az itt kapható játékok nagy része külföldről származik, ahol a más adók és a valuta miatt jóval olcsóbb beszerezni, mint itthon. Másik fő forrásunk, a webáruházak leárazásai. Ilyenkor felvásároljuk az adott játékot nagy tételben, majd az eredeti ár alatt továbbértékesítjük itt, így meghosszabbítva az akciót. Természetesen az itt vásárolt játékok teljes értékűek, ugyan olyanok, mint az amit boltban, vagy más hivatalos webáruházban veszel.

Ugye nem átverés?

A főoldalunkon elhelyezett ‘Vélemény’ blokk pont az ilyen kérdések tisztázására hivatott, egyfajta referencia ahol a vásárlóink egy része leírja tapasztalatait. Senkit sem célunk átverni, annak ellenére sem, hogy az oldal Magyar kézben van :)"

Egyébként meg annak a user feedbacknek hiszek, amit én hamisítottam. :DDD

[ Szerkesztve ]

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Új hozzászólás Aktív témák