Új hozzászólás Aktív témák

  • wjbhbdux

    veterán

    válasz Dilikutya #65724 üzenetére

    Mint mondtam, nem kell windows accounthoz kötni (ami kb annyival változtatja meg az élményt, hogy ha kéred elmenti a felhőbe az app beállításaidat, de még az is lehet hogy omájgád bilgéc fogja nézni a ovispornódat, aztán elszabadul a rendszer és az USB kábelen át az egeredből a körmöd alatti piszokba lehallgató mikrokészüléket csempésznek), úgy látszik átsiklott a szemed a képernyőn lévő 3 mondat közül az egyiken.

    Account nélkül mégis mihez kötné a megvásárolt appokat a store (illetve zenéket, emailedet, contact listát stb a különböző appok)?

    sose használtál MSN messengert, hotmail fiókot, xbox liveot? Talán már rég van accod, csak be kell pötyögni. Ha meg nincs akkor 2 perc. A mai Windows 8.1 frissítéssel már a taskbaron is kezelhetők az appok desktop környezetben, a következővel amivel a start menü is visszatér pedig akármekkora ablakban is futtathatod őket. Elsőre elbaltázták, de egyre használhatóbb ez már, és vannak érdekes játékok is, pl a GTA SA kicsit tupírozott változata Xbox controller támogatással.

    /s

Új hozzászólás Aktív témák