Új hozzászólás Aktív témák

  • cskamacska

    addikt

    válasz tomsolo #134996 üzenetére

    Ebben talán benne van az is, hogy egy időben vagon számra halmoztad a játékot, ha ennyit játszottad is őket, akkor lehet csak Steam chaten ért utól a család.
    Aztán lejöttél róla és lehet gépet se láttál egy ideig.

    Szvsz a mértékletesség jobb lett volna, persze ha akadt jobb, akkor mindegy. :K

    más

    A zsákmányszerző beszámolókat nem sajnálom, de mostanában nagyon szél ajánlók sem akadtak, avagy
    Mit lenne, vagy lett volna érdemes zsákolni leárazásban?

    Gyorsan előreszaladnék azzal, hogy a kb 2015 előtti, és/vagy kimúlt-zombi kiadójú játékokat tessék előnyben részesíteni. Áprilisban befenyítődtünk hogy lesz majd forint euró helyett, ami automatikusan azt jelenti hogy azok a játékok amelyeknek nem határoznak meg forint árat, azok nem lesznek nálunk elérhetők!

    pl Wings of Prey a Gaijin közvetlen a War Thunder előtti félszimulátora, gyakorlatilag a korai WT ebből pattant ki, az épp 5 euróra van leárazva, ami ritkaság mert valamikor évekig nem kap semmit.
    Szegény már 3,5 éve nem kapott lengyel zlotyi árat, ill semmilyen SEA forduló óta bevezetettet sem, és lengyeléknek egyszerűen megvehetetlen.

    Ha kapunk forintot, akkor itt sem lehet majd megvenni többet. :U

    Ugyanitt Ubisoft, Activision játékait is érdemes favorizálni. Activision a Battle.net, Ubiszaft a Uplay Connect ill mostanában az Epic boltját favorizálja, egyáltalán nem lenne meglepő ha egyszer csak kivonulnának Steamről. EA kicsit megrogyott és újra GabeN-re talált, de több régi játékának megemelte Steamen az árát közben.

    [ Szerkesztve ]

    "Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Új hozzászólás Aktív témák