Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ayo

    addikt

    válasz micafighter #122417 üzenetére

    persze van olyan is, meg fizetős is meg sok minden más és szerencsére nagyon sok a jó példa is, ezért nem tudok ezekre negatívan nézni. early accessre is sok jó példa van, lásd a frissen kijött Dead Cells, de szintén lehetne sorolni jót is rosszat.

    az MKX szerintem viszonylag jól kezelte a dolgot, szemben mondjuk KI / SFV játékokkal. Ha darabonként kéne megvenni a karaktereket, stílusukat stb. akkor lehet sírnék. Az viszont hogy folyamatos update-ek jöttek, köztük komoly balance javítások...na azért öltem volna a 90-es években, mert ugyebár ha volt egy nerf karakter, bug vagy bármi akkor az sajna benne is maradt.

    A gond szerintem ezekkel akkor lenne, ha tényleg szeletelve kéne mindent megvenni és nem úgy mint Hitmannél, ahol a szeletek kiadták a játék teljes árát, hanem -> teljes ár + fizetős kontent = eredeti játék.
    Na az már gond, az ilyeneket nem is szoktam megvenni. De persze el lehetne vinni ezt a gondolatot, addig, hogy mondjuk a Doomban lőszercsomagokat kéne venni, mert ha nem veszel akkor mehetsz csupasz kézzel :D
    Mondjuk nagyon nem venném a lelkemre, manapság jóval több játék jön ki mint régen,bőven lehet mazsolázni minden extra hülyeségtől mentes minőségi játékok között és ami még nagyon jó, hogy komoly akciók vannak. régen az se volt, szóval azért én még mindig azt érzem hogy jobban élünk gaming szempontból mint régen - ezt szerintem mindenki steames listáján is látni :)

    http://jateknaplo.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák