Új hozzászólás Aktív témák

  • ZsZso

    Közösségépítő

    válasz ProEvoFan #122164 üzenetére

    A kulcs a normális ár. De mi az?

    - A preorder olyan bűnös cselekedett, hogy ha kiadják a Bibilia újabb verzióját, kibővítik vele a 7 főbűnt. Ez kétségtelenül gyilkolja a játékipart, mert ribinek nézik a vásárlót.
    - 1day lassan nem szabad játékot venni, mert kell pár hónap mire bugmentesítik. Mindezt dupla áron mint kb. 2(?!) éve. Ez megint nem szimpatikus.
    - 3-6 hónap alatt sok cím kapja meg a 30-40% -os kedvezményt (ami pont annyi mint régebben a 0 day ára volt).

    Ha szavaznom kellene, akkor az akciós árat választanám. De mivel nyitás után várok egy csomó időt, ezért már nem a "régi-eredeti" áron veszem majd meg, hanem max. annak a felén, azaz kb. negyedáron mint amikor piacra dobták (10-15€). Ez szerintem a "normális ár" fogalmába már nem esik bele, de nekem lassan semmi sem normális ami a számítógépes játékok világában történt az elmúlt pár évben (VGA árak, mikrotranzakciók, early access jelölés nélkül, collector's box játék nélkül és még sorolhatnám).

    (Zárójelbe megjegyezném, hogy a fentiek alól kivételt képeznek az indie játékok - az egy egészen más világ)

    #122166 @vorosmarti:
    Nanana. Ez erős volt. Itt szerintem egy játék folyik. Crytek beleköt a világba mire a világ visszaszúr, vagy fordítva a semmiből előrántják Cryteket. Peti egymaga kevés lenne ehhez. Látszódik, hogy van erre a "vitára" kereslet :).

    [ Szerkesztve ]

    armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::

Új hozzászólás Aktív témák