Új hozzászólás Aktív témák

  • tomsolo

    őstag

    Na lassan Aragami végére érek, abs. nem bántam meg hogy megvettem 0 day 3700 pénzért GMG-n. Bátran ajánlom minden stealth móka rajongónak, ez az árnyék teleportálgatás és a mindenféle skill felvétele baromi hangulatossá teszi a játékot. Nem mondanám melósnak mint mondjuk egy Hitman Abs-ot, elég dinamikusan lehet haladni benne, szépen csendben gyilkolászva, a nehézség is élvezetes, egyedül a 12-es Chapter az ami sokaknál ragequitet fog generálni, de betanulva az is abszolválható rutinból. 2 végigjátszás biztosan van benne mert a szent medálhoz kill nélkül kell végigtolni.

    Aki egyébként drágállja, de szereti az ilyen taktikus, lopakodós játékokat annak ajánlom a We are the Dwarves nevű gyöngyszemet g2a-n nincs 300 Ft, és a bár a vége nem lett vmi nagyszám - emiatt le is húztam a steam értékelésen - annyit nevetve megér.

    Utóbbi dologról annyit még hogy felvett barátként a játék fejlesztője és elbeszélgetett velem mi a problémám a játékkal és mit tudna tenni ahhoz, hogy még jobb legyen. Noha ez elsőre mindenkinek - nekem is - egy szimpla pozitív steam review görcsölésnek tűnik a dolog, attól függetlenül be kell vallanom, hogy jól esett a dolog, mondtam neki hogyha kihoznak egy DLC-t amivel érdekessé teszik a végét, akkor repül a thumbs up.
    (Mondjuk először beszartam, hogy g2a-n vett béta teszter kulcs miatt keres :D)

    [ Szerkesztve ]

    Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

Új hozzászólás Aktív témák