Új hozzászólás Aktív témák

  • Agyzuzo

    addikt

    válasz cyberkind #106806 üzenetére

    Egyetértek, ameddig eljutottam a story nagyon fasza, az irányítás jó, a fedezékrendszer baró és van benne kihívás, nem lehet csak úgy rambózni benne (mint amit az előzetes videóból gondolni lehetett), mert töltényből nagyon gyorsan ki lehet fogyni és pár lövés után végünk van. A zenék állati hangulatosan, a grafika alapvetően nagyon szép (fények-árnyékok), viszont a textúrák néhol tényleg kicsit Maffia 2 szintet idéznek. Összességében nem zavaró szinten. A 30 fps folyamatos képet produkál, a Quantum Break-nél pl. iszonyatos, szaggat az egész kép, az irányítás is darabossá válik(nálam csak Borderless Windows-módban kapcsol ki az FPS lock), itt viszont jól megoldották, ha nem látnám a Steam fps mérőjén a 30-at, lehet fel se tűnne hogy lock-os.

    Összességében - megint az van ami a Batman-nél is volt, indokolatlanul sok a rinya, a játék bőven jó, hangulatos a story és pár patch után az is jobban teszi ha befogja, aki most hőbörög - főleg ha nem is játszott még a játékkal. :)

    Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::

Új hozzászólás Aktív témák