Új hozzászólás Aktív témák

  • bicskeyd

    csendes tag

    Úgy néz ki végetért a rémálom! Megrendeltem ezt a tintát összesen postával meg fecskendőkkel tűkkel volt 8400ft. Ebből a posta 1500ft a szinesek 50ml-esek a nagy fekete 250ml a 2 együtt. A régi sárga mintha vizeletminta lenne a pigmentes mellett.
    Szerintem kicsit sűrűbb is. A régit kiszívtam a patronból és bele a pigmentes,resetelés és mehet a nyomiba. Gondolom ott ő rendesen kifröcskölte a maga kis adagját.
    Na nézzük a fúvóka ellenőrző mintát,és láss csodát nem volt kiszőrösödve a vonal csak néhány helyen.
    Ez biztos azért mert még maradt a másikból a fejben. De legalább ment mindegyik fúvóka.
    a másiknál többszöri tisztítás után is voltak kihagyások és állandóan szőrös volt.
    Csak a legjobb foto minőségben tudtam jól nyomtatni a szöveget,úgy hogy a telítettséget levettem -25re. És így nem volt szőrös.
    Ki is próbáltam a fényképnyomtatást(előtte fúvókaigazítás). Középen voltak a csúszkák és legjobb minőségben epson glossyra. És nem csíkozott a szinek is jók voltak.
    Nyomtattam vele több képet is és észrevettem a piros festéket egyszerűen le lehet kézzel Törölni
    ha ráklikkelsz a linkre látod majd az eredeti piros felsőt a csajszin ahol fejjel lefelé van,félig letöröltem,a másik 2képen pedig letörölve van.
    Felhívtam a boltot,rákérdeztem a pirosra,ahol a hölgy azt mondta ők 20literes kannából töltik ki a kívánt mennyiséget és lehet nem az került bele. És elnézést kért POSTÁZZA is az új pirosat(gondolom nem kell kifizetnem)a régit meg nem kell visszaküldeni. A pirosnak kicsit más árnyalatú volt a szine amúgy is(képen a csajszi felsője nem az a piros az eredeti képen)
    De nem is várom el az eredeti tintának megfelelő színegyezést. Ha tényleg felcserélték a pirosat és azért nem jó,még elképzelhető hogy a szine is más lesz. Akkor meg nem sok külömbség lesz a gyári meg e között. Maga lenne a Menyország!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák