Új hozzászólás Aktív témák

  • zsigus

    őstag

    válasz tendetiti #13010 üzenetére

    Az XBMC-ben csak egy hangkimenetet lehet választani, szóval egyszerre kettő nem fog működni sajnos.

    bozsozso: Az XBMC-nek egy saját - általad nem hozzáférhető/szerkeszthető - adatbázisfájlja van. Ezen semmilyen programmal nem tudsz változtatni.

    Ha letöltöd egy film infóit akkor a saját adatbázis fájljába kerül bele, ebből exportálhatsz, de ez csak újratelepítés esetén ér valamit, mert ha felveszed a mappákat, kiolvassa az nfo fájlokból az infókat az újratelepítés után, és ugyanúgy a saját adatbázisfájljában tárolja (a borítók/fanartok pedig szintén a saját mappáiban vannak, csak betölti őket, és lementi magának. Ezért van az, hogy ha hálózatról veszel fel egy filmet akkor is látod a borítókat/infókat ha nincs kapcsolat, mert lementi magának).

    Ha a szerkesztésre gondolsz (szerkeszted az nfo-t és vissza akarod tölteni), akkor pedig már leírtam egyszer, hogy hogyan tudod megcsinálni. Szerkeszted az nfo-t., kikeresed a médiatárban a filmet, nyomsz egy i gombot, a felugró ablakban kiválasztod a frissítést, és nyomsz egy nem-et.

    Nem tudom miért fontos az, hogy a film mellöl töltse be az infókat, csak lelassulna minden, mert az egész HDD-t át kell fésülnie minden egyes filmnél a pár KB-os borítók/nfo-k miatt, amik össze-vissza vannak a lemezen. Ez csak felesleges zajjal és felesleges használattal járna.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák