Új hozzászólás Aktív témák

  • drdr

    senior tag

    válasz Osibaa #12155 üzenetére

    Szia!

    Érdekelne a tapasztalatod a billentyűzettel kapcsolatban (hatótáv, érzékenység, tapipad minősége, mennyire áll kézre a tapipad, stb), illetve mennyire melegszik ez a vinyó?

    Köszi.

    Billentyűt kb. 4m-ről használom, könnyű, ölben is jó, asztalon is, nem érzékeny hol sikerül megnyomni, így még fekve sem volt vele gond :)

    A touchpad része, szokatlan, mert noteszhez is egeret használok. Azt kell mondjam, nem rosszabb mint egy notesz touchpad. Szoftverében állítható a mutató gyorsulása, sebessége, a scrollozás... Szóval meg vagyok vele elégedve (eddig), jól be kell állítani, ahogy kényelmes.
    Eleinte hátsó usb-be volt bedugva, néha ölbetéve nem reagált, most első csatlakozóban a vevő, nincs vele baj, ráadásul olyan kicsi, hogy nem is látszik, hogy vmi be van dugva. (Két USB csatlakozó van elöl a házon, így egy még mindig szabad).

    Közben kipróbáltam, hogy elöl van dedugva, így 8-10m-ről is működik (messzebre nem tudtam menni, hogy rálássak a tv-re, de hát másképp nem is lenne értelme. :) )

    Vinyó, langyos... enyhén meleg (3-4 óra üzem után). Dehát 5.3W a max. telj.felvétel, ha ennyit eldisszipálna, akkor sem lenne nagyon meleg... Na és itt a halk sfx táp másik előnye, hogy talán kelt egy kevés légmozgást, ami ugye hűti a vinyót is valamelyest.

Új hozzászólás Aktív témák