Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
2022. április 9. 10:00 - 15:00
a legközelebbi FEJhallgatós találkozó időpontja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz Exodius #5516 üzenetére
Oh, te szemét!
Próbáltam magamba szívni a hangját...
Nem gondoltam volna, hogy lehet rólam (viszonylag) jó képet készíteni, lehet 7 év fb után lesz végre profilképem?"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
s4tch
veterán
válasz Exodius #5516 üzenetére
Zsír
Köszönöm én is Mikinek a szervezést, a többieknek a lehetőséget arra, hogy a programra szánt rövidke idő (~2 óra) alatt meghallgathassak itthon nem könnyen elérhető cuccokat, illetve válthassak pár szót veletek.
Rövid, tényleg pár perces hallgatózás után született benyomások:
- az Ant erősítő még mindig állat, a dac is nagyon jól sikerült
- Fericske csak jó cuccokat hozott: a Quad, a Final, a kis Denon 1200 és a Periodic BE (iem) is pont olyanok, amilyennek Feri leírta őket; innentől feltétel nélkül muszáj lesz hallgatnom rá, nagyon hasonlóan halljuk ugyanazokat a cuccokat
- piros AT 1000: a hype-ot értem, jó fejes, de egyáltalán nem az én világom
- a Contaxg-féle lánc úgy, ahogy volt, végállomás; utána minden szegényebbnek tűnt kicsit, pedig a nyitott fejeseket az ottani zajban nehéz helyükön kezelni
- nekem piszkosul tetszett a zárt Aeon is
- fehér ember erősítője (ADL valami, talán GT40) is tetszett rövid hallgatózás után, bár az ára nem volt ráírva
- az Oppo HA-1 csodás szerkezet, lenyűgöző a minősége, a dizájnja, viszont sajnos az én fejeseimhez annyira nem passzolRöviden ennyi. Remélem, legközelebb több időm marad eszmecserére és hallgatózásra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...