Új hozzászólás Aktív témák
-
bordi10
senior tag
Mintha valami 2 pálcás bazári óra lenne ezzel a számlappal a képen...PRO...az
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch4 Classic Silver 46 mm | PlayStation®5 | PSN Id: bordi10
-
motown5l
senior tag
E sim, problémat megoldhatnak mar. Tavaly augusztusba vettem meg a Pro verziot. De még telefonálni nem sikerült vele.
[ Szerkesztve ]
-
motown5l
senior tag
A szolgaltatonal voltam mult héten, azt, mondja, hogy bajok vannak a samsung, okosorakkal. Nem tudta meg csinalni. En is meg lepődtem rajta.mikor haza értem, fel mentem az, oldalukra, és mindenkinek ugyan az a baja az a baj mint nekem. Valamit basztatott multheten rajta, mondta hogy 24 orat varni kel vele mig a szolgaltato be kapcsolja. De mai, napig nem történt vele semmi. Mondta ha nem lesz jó, mennyek vissza hozza. Ugy hogy holnap megyek vissza hozza. Telefont non keresztul kapcsolodik, de ha ki, kapcsolom a telefont, nem mukodik az, óra. Lenyegeben olyan mint a wi fi valtozat
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ki mondta, hogy mobilos és számítógépes rendszert lehet csak a fejlesztés alatt tesztelni?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- DIRT Rally 2.0
- Vicces képek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- FireFox1996: 2023-as őszi fórum peca
- ASUS ROG Ally
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest