Új hozzászólás Aktív témák

  • gyapo11

    őstag

    Anyám kitalálta, hogy neki fogantyús, messzehordó, nagy fényű lámpa kell. Kemping lámpaként is szokták emlegetni, fölül van a fogantyú. Ha esetleg valakinek van ilyen ami most is beszerezhető, jó lenne egy fényerő becslés, mert persze a kínaiak lehazudják a csillagokat is az égről. Vagy luxmérő x m távolságból, vagy valamelyik ismert fényű lámpához hasonlítani.

    Úgy látom a leggyakrabban beépített akkusak, találtam egy 2x18650-est, de nem akarom hogy anyám LiIon akkukat töltögessen. A telefonját tudja tölteni, szóval a kábel bedug, majd később kihúz az megy. Nem tudom ezek a 10 $ környéki lámpák figyelnek-e az akku túlmerítésre, mert hogy anyám nem fog az tuti, addig világít amíg ki nem alszik a fény. A kínai erről nem beszél, szóval ezt is jó lenne tudni, hogy egyáltalán van-e esély ilyen akkufigyelő lámpára. Találtam egy 3xAA-sat a Médiamaktban, ha más nem akkor az lesz, aztán veszegesse az elemeket.

    menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet

Új hozzászólás Aktív témák