Új hozzászólás Aktív témák

  • bwoay

    nagyúr

    válasz WestBam #58024 üzenetére

    igen, azért hangzik bonyolultnak, mert más, mint a megszokott. amikor megérkezett az első Armytek lámpám, 30 perc alatt estem át a "de szar a kezelése" fázisból a "hát ez a világon a legjobb" állapotba. de hogy mindenkiben ez a tailcap csavargatás marad meg... miközben abba is érdemes lenne belegondolni, hogy ez milyen ("gyakran" használt) funkcióhoz kell. az ember a használat elején eldönti, hogy melyik beállítást szeretné, és utána évente maximum 1-2, azaz EGY-KÉT alkalommal fogja átállítani, vagy még annyiszor sem. ez egy könnyen memorizálható metódus, egyszer elolvastam, hónapokkal később is tudtam alkalmazni emlékezetből. és hálás vagyok a kanadaiaknak, hogy nem valami morze gombkombinációval tették elérhetővé, mert ennek köszönhetően esélytelen, hogy véletlenül elállítsam.

    amit jozsi252 kérdezett:
    ilyen van benne, és nem csak az ELF-nél: kikapcsolt állapotában lenyomva kell tartani a gombot, ekkor a leggyengébb fokozattal indul, de ha továbbra is nyomva tartjuk, akkor végigfut egy teljes ciklust, a stroboszkópokat kihagyva.
    talán annyit tudnék felróni neki ha nagyon bele akarok kötni, hogy a (lámpától függően) 2 vagy 3 moonlight fokozatok közül csak a leggyengébbhez van közvetlen elérés. de ez legyen a legnagyobb baj, mert a célnak így is tökéletesen megfelel, és logikus is, hogy ha nem elég a 0.15 lumen, akkor egy gombnyomással léphetek feljebb, miközben nem égettem ki sem a saját szemem, sem másét.

    [ don't... don't believe... don't believe the hype ]

Új hozzászólás Aktív témák