Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    válasz Zola007 #53922 üzenetére

    Az a baj hogy nem csak hogy olcsón nem, de drágán se fogsz olyan töltőt találni ami mindenben megfelel számodra, mindent tud, és minden jó rajta. Kompromisszumokat kell kötni sajnos. Xtar Dragon tényleg egy nagyon jó töltő, illetve ennek azért mondhatni pontosabb a belső ellenállás mérője mint az Opus-nak, régebbi akkuknál még hasznát is veszem neki, mert azokat az akkukat olyan lámpába rakom bele amelyeknek nincs nagy áramfelvétele, szóval hasznos dolog ez a belső ellenállás mérés, de nagyon ritkán használom.

    Mivel a töltőt töltésen kívül nem olyan sokszor használom másra, ezért igazából egy Olight UC is megfelelne bőven nekem, mert azért általában bőven van idő hogy feltöltődjön 1-1 akku. Nyilván a 26650--es akkukhoz jól jön a Dragon 1-2A-es töltése, de mivel nem 10db akkut kell tölteni hanem mondjuk csak 2db-ot, ezért 2db Olight UC bőven eltöltögetne nekem napközben.
    Ilyen kis kompakt volt régebben a Cottonpickers töltők, nem tudom ismered-e, de hasonló elven működik mint az Olight UC, csak kijelzi a feszt, áramot lehetett állítani stb.
    Értem hogy fontos a belső ellenállás mérés, ahogy mondtam én is használom nagy ritkán, de ha nem lenne akkor is meg tudnék lenni nélküle. Akkor pedig úgy csoportosítanám az akkukat hogy kb. hányszor voltak töltve, illetve milyen régiek.

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák