Új hozzászólás Aktív témák

  • MittuDomain_

    őstag

    válasz D1Rect #45013 üzenetére

    Most már off-ba rakom, kimaradtam a történetből, de megtehetted volna, hogy hallgatsz is a többségre, meg nem is:
    Én is olcsójános vagyok itt, rendes akksit még csak az XHP70 LED-es lámpához vettem 26650-est, az egyszerű kis lámpáimat általam bontott laptop cellával hajtom, simán jó.
    Egy Boruit RJ-02 a szokásos 6,5-7USD árral, "csak" 300lm, meg csak cseppálló, de amire neked kellene, olcsón lenne korrekt fejlámpád, az infra kapcsoló kényelmes, a fejpánt szintén jól használható szvsz, töltő sem kell hozzá.
    De szerintem ha felmész Westban lámpás fb oldalára, még nincs lelőve a kód, amivel egy Lii-100 1USD-ért megkapható a GB-ről. Acc-ként 1db engedélyezett, és az alapján amit írtál, neked még tuti nincs. :)

    Ezek a kábeles, külön akksi tartós cuccok..., hát maradjunk annyiban, nagyon kell rá vigyázni. Erre meg különösen, műanyag házas a lámpa /a leírásban alu szerepel, de az max a lencse környékére igaz, a képeken egyértelműen műanyag/, az elemtartó dettó, az AA nem fogja sokáig bírni és gyakran kell cserélned, nyírja a műanyag füleket.

    Ps: én is meg akarom ám váltani a világot, berendeltem egy ilyet, hátha féláron hozza egy komolyabb fejlámpa pár előnyös tulajdonságát; az RJ-02-nél tuti jobb lesz. Ha megjön, majd megkörnyékezem Westbam-et, lenne-e kedve tesztelni.

    Si tacuisses, philosophus mansisses.

Új hozzászólás Aktív témák