Új hozzászólás Aktív témák

  • ot93

    senior tag

    Üdv,
    a) megjött a 20.-a körül rendelt Convoy S2+ a Gearbest-ről 4.-én, azóta még nem sokat tudtam használni, tekintve, hogy a töltő még csak 9-én jött meg... az akkukat amit vettem nyíregyről, azokkal addig kicsit használtam mert nem tudtam kivárni, míg megjön a töltő is :) Na most az egyik kérdésem, hogy azok nem voltak teljesen feltöltve, és az egyik lemerült, az nem ártott-e meg neki? (kb. 2-3 napig úgy volt)

    b) A másik, hogy a lámpa szerintem hibás :U amikor váltanék a fényerő fokozatok között, van hogy kétszer is meg kell nyomnom a váltáshoz. Amúgy az első nyomásnál is kialszik a fény, tehát a gomb-al semmi gond, mert már egész minimális benyomásra is reagál, de mikor elengedem és vissza jön a fény, akkor ugyanazon a fokozaton van. Másodszori próbálkozásra már mindig vált, meg van, hogy először is. És még azt vettem észre, hogy ha a fokozatokat egymás után gyorsan váltom, akkor nincs semmi ilyen gond. Ez szerintetek is hibás?

    c) a meneten volt kismértékű zsír, amit sikerült félig letörölnöm, miután vízbe mártós próba után megtöröltem. Ezt mennyire szükséges pótolni? Jó anélkül is?

    d) a hozzá járó madzag sikeresen elvékonyodott egy helyen, majd kisebb erőkifejtésre el is szakadt :D na itt volt az a pont, hogy mondtam magamban, hogy ez nem az az üzlet volt amire számítottam. :D Na jó, a lámpa nagyon fasza, mert a megmunkálás, meg a bevonat tökéletes, a fényereje is nagyon fasza, az ismerősök is megcsodálták, hogy 1800-ért (akcióban) ilyent tud. Na meg aztán azért mondhatni fillérekért volt, meg az a madzag pótolható is, sőt nem is feltétlenül szükséges, de jó lehet adott esetben.

    Most a b) és d) pont értelmében ezt a GB-nél megreklamáljam vagy ne? :) Amúgy 5*-ot azért nem fog kapni, hiába fasza kis lámpa, de ez így nem tökéletes ;]

    Eladó: Sony HDR-AS20 akciókamera - 10k

Új hozzászólás Aktív témák