Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasii
senior tag
Sziasztok,
lattam volt mar szo az uj Aldi szerszam markarol (Ferrex), de sok nem derult ki rola.
Vett esetleg vki ilyen akksis csavarozot?
Link6500Ft-ot megerhet 3 ev garival, bar a nyomatekrol sehol nem talalok infot.
Köszi
-
vasii
senior tag
Faternak van egy IXOja, csavarozasra tokeletes, pl mikor az ikeas szekrenyt kell osszerakni es 82 csavart behajtani. Nem ertem miert lenne alkalmatlan csavarbehajtasra azert mert nem allithato a fordulatszama? A nyomatek allithato rajta az elejen a gyuruvel, szoval tulhuzni nem lehet vele. Furni nem akarok, arra van furo.
Amugy amit linkeltel az nem igazan hasonlit ra, de azert koszi
#doberman
Koszi, melyik volt az elodje?
Ebben amugy nincs magneses fej, rugos gyuru reteszel.[ Szerkesztve ]
-
vasii
senior tag
Erre irtam, hogy a nyomatek viszont szabalyozhato, igy ha lejjebb veszed, akkor siman elforog a fej es nem nyal el semmit (lasd a hsz vegen)
Na de akkor tisztazom is a kerdeseket, mert a rossz velemenyek ellenere, csak nem birtam ki es megvettem
Ahogy f4lcon irta a fordulatszam fix, a kar huzasa nem szabalyoz semmit, vagy megy vagy nem.
A nyomatekot viszont lehet allitani a gyuruvel az elejen, ez mukodik, csinaltam egy videot amit a vegen belinkelek.
Valoban van magneses szár, ami valoban lotyog, ezt nem is ertem h lehetett igy elb*szni, de ez van. Amugy az egesz tokmany kotyog kicsit, igy a ketto egyutt mar elegge üt, furasnal gondot okozna, csavarozasnal sztem nem sokat szamit.
A biteket visztont ugyanugy bele lehet tenni fixen a fejbe, nem csak a szárba, ugy biztosabban hasznalhato.
Ahogy irtam, butorszereleshez, vagy esetleg ha kocsin szedek szet vmit, szoval ahol igazabol csak azert kell, hogy ne kezzel kelljen 100csavart ki-be tekerni, arra szerintem tokeletes, foleg 6500Ftert.
Itt pedig egy video a kotyogasrol es a nyomatekallitasrol: Aldis Ferrex 3,6V akkumulátoros csavarozó
-
vasii
senior tag
válasz stratova #8283 üzenetére
Köszi!
Igen, lattam az autosimogatos tesztben, hogy tavaly novemberben 22 222Ft volt, ezert is kerdeztem, hogy amugy mennyi szokott ez lenni maskor. Igazabol nem kell most semmire, csak nem tudom, hogy mikor lesz legkozelebb es mennyiert.(#8284) jozsi252
Köszi, olvastam, hogy 5 fok alatt nem megy, szamomra ez amugy is irrelevans -
vasii
senior tag
Koszi az infot, ez is jol nez ki
Ahogy nezem, a fo kulonbseg h a performanceban brushelss motor van, nagyobb nyomatekot es fordulatszamot tud, gyorsabban tolt, ugyhogy azert masabbVegulis 6 Lidlbol egyben sem volt mar ma, igy meg gondolkozom addig amig nem lesz ujra, ami ki tudja mikor lesz. Nem szoktam igazabol Lidlbe jarni, fogalmam sincs milyen gyakran ismetlodnek a gepek. Vkinek errol van tapasztalata esetleg?
-
vasii
senior tag
válasz Bloksma #8308 üzenetére
Ha megis ezt akarod, 2 opcio:
1. Keresel szlovak ismerost akihez a szlovak lidl webshopbol megrendeled es ő tovabbkuldi, vagy ha hatarkozelben van, elmesz erte.
2. Mailbox.de-n keresztul megrendeled a nemet lidl webshopbol (jelenleg csak az akku nélküli elerheto). Igy a szallitas azert dob rajta, 5EUR a lidl, 13 EUR a mailbox.de oldalarol. Ha leakciozzak akkor meg jo lehet.Ill. van még a PDSSA 20-Li A1 ez 180NMes, tavaly augusztusban volt itthon, szoval lehet h nem sokara lesz. Bár ez csak csavarozo.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest