Új hozzászólás Aktív témák

  • flegga92

    senior tag

    válasz nahrok #2064 üzenetére

    Végül csak megvettem bár elég hosszasan gondolkoztam rajta. Ki is bontottam még a boltban vagy fél óráig nézegettem. Minőségben kb a Skillhez tudnám hasonlítani. Kölcsönbe kaptam anno a lakásfelújításhoz ilyen akksis fúró/csavarozót illetve egy vésőkalapácsot. Minőségével teljesen meg voltam elégedve és jól is bírta. Tulaj elmondása szerint 2 komplett felújítást már megélt.
    Visszatérve erre a gépre:
    Anyaghasználat rendben van, kicsit furcsa gumis anyagú de remekül tapad. A szerszámok erős minőségi műanyagból vannak a fontosabb részei fémből (már ami látszik)
    Fúró/csavarozórész a fent említett szintjén van, amire nekem kell arra tökéletes.
    Csiszoló szintén oké, porszívót lehet rá kötni még jól tapad rá a vászon.
    Rezgőszerszámtól féltem a legjobban, hogy kényelmetlen lesz de egyáltalán nem. Talán ennek van a legmasszívabb kialakítása, gyorscsatlakozója fémből van. Két lap jár hozzá egy hegyes és egy fogazott.
    Szúrófűrész: na ez a legrosszabb pontja nagyon kényelmetlen fogni. Nem látod felülről a fűrészt így elég érdekes pózba lehet vele vágni. 1-2 rövidebbet lehet el lehet vágni, ha nem fontos a szépség.
    Koffer elég gagyi dobálni nem éri meg. Ebben jobb volt a Skill.
    A rezgőszerszámhoz tartozó deltacsiszoló bele van ragasztva a kofferbe, első kiszedés után mindig kiesik...
    Fúrószárak legolcsóbb OBI minőség viszont a bitfejek nagyon pofásak, masszívnak néznek ki.
    Éles próba még nem volt mert bent hagytam az akksit a töltőn a munkahelyemen, csak kipróbáltam működik e minden. Papír szerint akksi 1 óra alatt feltölt.
    Amit te is írtál, valószínű a bajonettzár fogja megadni magát, az is a műanyag nyitókájával. De nem nagyon fogom átszerelgetni főleg csavarozásra lett véve.
    Összességében egyenlőre elégedett vagyok. Jobb lett volna ha a szúrófűrészt kihagyják és adják 5000 el olcsóbban. Akkor futotta volna egy ilyen kategóriájú dekopírra.
    Holnap teszek fel róla képeket, ha szeretnétek.

    Szerk:
    Grizzly-Tools gyártja (ha ez mond valakinek valamit) könyvében le is van írva, hogy kell pótalkatrészt igényelni ha esetleg kellene. Angol oldalukat nézegetve ők gyártják a Lidlös ipari porszívókat és a magasnyomású mosókat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák