Hirdetés
Aktív témák
-
Piszkos_Fred
csendes tag
Én nem értek az ilyen technikai dolgokhoz, szóval én csak okoskodom ;]
Tegyük fel, hogy a város él midnig, ennek megfelelően képletek, számok, definíciók és értékek sokasága termelődik másodpercenként. Mikor kapunk jobb játékélményt (fps, miegymás) ha a külső városi élet megmarad a kocsmában csak számként, és csak akkor rendereli le hozzá a vizuális látványt amikor kilépünk...vagy...ha a kocsmában állva is folyamatosan megjeleníti vizuálisan is a világot, jelen esetben az egész várost? Attól hogy a kocsmában vagyok, a városi npck koordinátája, értékei, cselekedetei loggolva vannak a háttérben, csak nincs megjelenítve egysem. Amikor kilépek a kocsmából vissza a főtérre, akkor az eddigi numerikus és logikai kifejezések életrekelnek, és megjelennek az emberek, és az elmúlt mondjuk fél óra alatt történt dolgok hatásai (vér a falon mert bunyó volt, stb)
Én így gondolom hogy valami hasonló lehet a háttérben. De mivel nem igazán értek hozzá, lehet hogy teljes marhaság az egész. Én is csak egy játékos vagyok, nem én fejlesztem a dolgokat, találgatok, tippelgetek, és próbálom megérteni a magam módján ;]If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us
Aktív témák
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Eladó XBOX SERIES S 512GB Fehér // Dobozzal
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest