Új hozzászólás Aktív témák

  • pandras83

    senior tag

    válasz Yodamest #4917 üzenetére

    Ez olyan, mint amikor valaki csak ilyen nemtudom halálos iramban...

    Az új ER játékosok (From szüzek) nem egy azonos stíluson belül találtak egy olyat ami végre jó, hanem kaptak egy új From játékot, amit telepakoltak nekik opcionális segítséggel és a trendeknek megfelelően nyílt világba helyezték. A From több játékost akart, mert vannak befektetőik. Tudod, kapitalizmus. Mit kell ezen neked még rágódni?

    Az újságírók ezekben a nagyon korai tesztekben, első napos tesztekben, a maguk nem tudom kb 4-5 játékidejükkel hogyan tudták megmondani, hogy ez könnyebb-e?

    Ez is bullshit. Hogy a búbánatba ne lehetne eldönteni akár azt, hogy önmagában nehéz-e vagy a korábbi DS szériához képest nehezebb-e? Persze hogy könnyebb bzmeg, hát oda mész, ahova akarsz.

    Maga a szituáció nincs előttem, hogy "áh mi ez a játék Elden Ring, hmm biztos jó lehet, mindjárt utána olvasok mennyire nehéz és ha azt írják könnyű akkor megveszem" - szerintem az emberek nem így gondolkoznak, hanem impulzus vásárlók, megveszik mert nagy volt a hype és már a VÉTEL UTÁN amikor játszották, jöthettek max rá, hogy az nekik mennyire nehéz vagy könnyű. Szóval az eladásokat ez biztosan nem befolyásolta.

    Ez is gyönyörű. Milyen gyakran veszel impulzusból 20.000-ért bármit is?

    Ne fáradj semmilyen válasszal, nincs min vitatkozni. Azt látszik a hozzászólásaid egy részéből, hogy szeretnél mindenhez is érteni, szeretsz képzelegni dolgokról, de a világért sem bántanád meg magad holmi utánaolvasással vagy tényekkel.

    No offense, de most már elég volt.

    [ Szerkesztve ]

    Cyberfuck Patchrunner

Új hozzászólás Aktív témák