Új hozzászólás Aktív témák

  • persil

    nagyúr

    válasz sith7 #2116 üzenetére

    "Ez miért van így ?
    A monszták is hozzám szinteződnek ? "

    Megnezted, hogy mit jelent egesz pontosan egy szintlepes? Gyakorlatilag semmit. Itt(es az egesz mufajban) 20-30 szintekrol beszelunk, aminek mar van jelentosege. Nem szintezodik senki, sehova, egyszeruen csak az a +30 hp vagy +2 sebzes gyakorlatilag semmit nem jelent(gondolj bele, egy-egy boss-nak tobb ezer hp-ja van. Mennyit szamit, hogy 2-vel tobbet sebez egy utesed?)
    Arrol nem beszelve, amikor mind-ra, endurance tesz az ember egy pontot.

    Ez igy van az egesz mufajban es igy van baromi jol. Semmi elvezet nem lenne abban, ha az elso par oraban feltapolnad magad, aztan megszunne a kihivas. Szia skyrim.. :U

    Mert az eloholtak ilyenek. A lore resze, olvasgasd el, amit talalsz es kepbe kerulsz. De nem kell karddal megcsapkodni, egesz egyszeruen a feltapaszkodas animacioja alatt(amig nulla a hp-ja) sebezd meg ujra, mindegy mivel. De amugy holy sebzestol azonnal meghalnak es nem is kelnek fel masodjara.

    A mereg az semmi, ha beut sem gaz, nagyon lassan sebez, a vilag osszes ideje ott van, hogy semlegesitsd. Neutralizing boluses a targy neve, venni is lehet, de craftolni is. Erdemes egy 10-10et magadnal tartani ezekbol, aztan csak gyors eleresbol betolni, ha kell.

    Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Új hozzászólás Aktív témák