Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bub0rek
tag
Csunya vagyok, párizsit eszek önmagában.nam- nyam
[ Szerkesztve ]
Vigyázz!Lány vagyok,és sötét szőke!Bocsánat,ha csúnyán írok.:D
-
|*HayHa*|
aktív tag
#### I <3 Deutschland ####
-
sNORh
addikt
Sziasztok
Most mondom fel az előfizumat(T-mobájl) és kártyás akarok lenni, szerintetek, meik szolgáltató lenne a legjobb? legolcsóbb percdíjak stb..?Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
sNORh
addikt
köszi, és meik díjcsomag? a Vitamax party tűnik ésszerünek..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Mindhárom szolgáltatónak van 30-40 forintos percdíjas kártyás csomagja. Minden időben, minden hálózatba ugyanaz a percdíj. A T-Mobile-nak is van ilyen Dominóban. Miért váltanál szolgáltatót? Mert úgy egyébként tök gáz módon bánik mindhárom a kártyásokkal.
4 év Pannon Praktikum Perfekt használat után 2007-ben Vodafone Joker Pluszra mentem át, majd most ősszel a kártyát átvittem előfizetésre, mert jó nekem a 3000 forintos lebeszélhető havidíj, és nem kell paráznom a lejáró összeg miatt. Persze a másik végletet javasolt elkerülnöm, hogy szép nagy számlát dumálok össze.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Blaze71
őstag
Sziasztok Éccakások!
Nagy gondban vagyok és ez az oka annak is, hogy hetek óta nem jártam itt.
Valamiért a böngészőm úgy jeleníti meg a fórumot, hogy a jobb oldali keskeny sávba teszi a hozzászólásokat, nem pedig középre. Így csak az első néhány szó olvasható, ha el akarok olvasni egy hozzászólást, akkor a válasz opciót kell használnom. Viszont így a fenének sincs kedve visszaolvasni, tehát inkább kihagyom a fórumozást. A privát üziket tudom olvasni, a hozzászólás ablak is jó helyen jelenik meg.
Kérlek benneteket, hogy aki tud segíteni, hogy mit és hogyan állítsak be, az írjon egy privát üzit, mert a fórumban nem fogom látni.
Köszi!!!
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D
-
Akkor sincs gond, mert kártyásan havonta 3000Ft+1500Ft töltöttem fel.
Tehát, ha tartom az előfizetésemmel is a havi 4500-at (max. 5000-et) akkor minden oké.
Tartanom kell magamat a szokásaimhoz és keveset beszélni.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
szalai56
senior tag
További jó semmittevést. Elmentem aludni.
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
-
szalai56
senior tag
Jó reggelt mindenkinek. Nem dolgozott senki éjjel?
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
-
degu
senior tag
válasz Algieba #3721 üzenetére
Elarulok egy oriasi nagy titkot!
Felfedeztem az idogepet! /Csak mobilnak van alcazva!/
Amint bekapcsol a mobilom,es elkezdek beszelni,indul az idogep...es ot perc mulva veszem eszre,hogy mar fel oraja beszelek!verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
adalbert1
veterán
Hello Mindenkinek!
Ehhh, tanulni kellene mint a barom... Stat vizsga, semmi kedvem hozzá, viszont szigorlatnak is része...
-
Str8 sk8r
őstag
...hello...látom nagyvilági élet van a topikban...én is inkáb kockulok...
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
-
buherka
addikt
Szép jó estét mindenkinek
Imi...majd csörrögj meg, hogy megbeszéljük az Ipon rendelést
Majd 11-fele, mert most még pörgés vanOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
válasz Str8 sk8r #3737 üzenetére
ajaj...elfogyott a lé? ...mert nekem mást is kéne rendelnem.
Na majd megbeszéljük(#3738) tomyoy ...Szia Tomi ...megyek, jövök, rohangálok. Kevés időm van netezni. Benn a cégnél, annyi a meló, mint állat ...most is itt van mellettem egy rakás archív anyag, amit reggeltre meg kell csinálnom
Arra nincs időm, hogy az otthoni gépre feldobjam az SP3-as XP-t.
Szinte csak addig lépek be a PH-ra, hogy a privikre válaszoljak.[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
Szép estét mindenkinek!
Itt vagyok.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
buherka
addikt
Persze hogy nem az én dolgom ...de hát tudod, hogy van ez. Ha nem csinálod, akkor te vagy a köcsög, mert nem segítesz.
Hozzáteszem azért most is kapok egy kévéske prémiumot 17.-én...szóval azért annyira mégsem hálátlanok.
Jövőre lehet, hogy nem lesz prémium...na az lesz szép(#3740) Algieba...szia-szia
[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
adalbert1
veterán
Jó estét!
Baromi unalmas ez a gazdasági statisztika... Igaz hogy még csak a harmadánál tartok az anyagnak, de már elment tőle a kedvem. Persze folyamatosan próbálom magam visszaterelni a könyv+füzet+stat program+kinyomtatott jegyzetek felé, de már egyre nehezebb. -
Én meg csak keringek a hálón. Nem találom a helyemet és valami nyugtalanít, pedig minden nyugodt köröttem. Ráadásul van egy szuper telefonom is, és ötös lett a földrajz témazáróm, és 4,5 lesz a félévi átlagom minden tárgyból ömlesztve. Minden jó, minden szép, mégis félek...
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
<NewL>
addikt
Udv nektek,ismet suliban...
There's an app for that
-
pohár
félisten
Jee mehetek fizikából vizsgázni
Azért komoly hogy ezen az oldalon van 2 napos hsz is...
Régen 20 perces volt a legrégebbi ami az oldalon volt[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 7800MHz CL36 Trident Z5 RGB Black
- Asus játékra is,FullHD,i7 7500u(4 3,5Ghz),Geforce GT 940MX 2/4GB videokártya, 8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Robotporszívó (SR10M703HWG)
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest