Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
üszök
őstag
Jó estét. Lassan már vége is.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
fant0mi
őstag
Jó reggelt! Letelt. Este még bekevert a terveknek egy meghibásodás, de az éjszaka lehetett pihenni. Örülök, mert ma lehet akkor otthon ténykedni. Holnap reggel, "röviddel" vissza.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Hét vége felé már alább hagy a lelkesedés?
Vagy a munka lett több?⭐ Stella
-
-
T. M.
aktív tag
Jó estét! Újra itt
Jól néz ki az a kamra, a régi szép időket juttatja eszembe. -
lakisoft
veterán
Szevasztok.
- Árad -
-
veterán
jó napot uraim!
Péntekig fényben járó vagyok
-
veterán
nafene, mekkora élet lett itt hirtelen
ebay-ről megérkezett cuccok jelenlegi állapotának maximális kihasználtságával készen vagyok, így várom a többit addig nyugi van.
-
demars
addikt
válasz fant0mi #30182 üzenetére
Az jó! Nálunk mióta az eszemet tudom csak is kizárólag rántott husi van vasárnap, meg persze húsleves... (hozzá teszem már nem vagyok suhanc...)
Folyton próbáltam rágni az ősök fülét, hogy picit változatosabban étkezzenek, de hiába
Néhány hete azonban kiderült, hogy apukám cukros így eltiltották elég sokféle ételtől, úgyhogy ma párolt lazac volt párolt vegyes zöldségekkel! Meg kell szoknia neki... Elég nehéz egy 63 éves falusi embernek átállni diétás étrendre de sajnos muszáj!Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz radi8tor #30186 üzenetére
Ezt még nem hallottam! Utána járnék, de attól tartok az összes cikk angol nyelven lett publikálva... Érdekesnek érdekes, bár számomra nem meglepő ( okleveles élelmiszermérnök vagyok)! Elég sok anyagot használ az élelmiszer ipar is...
Minden esetre kiábrándító!Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
fant0mi
őstag
válasz demars #30184 üzenetére
Sajnalom apud, eleinte nagyon rossz, hogy szinte semmit nem ehet enni, amit eddig ketpofara tomott az ember. De lehet azok nelkul is jokat kajalni, csak azok jol megszokott izek...
Ebben a honapban ez az elso (es egyben egyetlen) szabad vasarnapom, a tobbin szombaton tarjuk emiatt a rantotthusos napot. -
radi8tor
MODERÁTOR
-
demars
addikt
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz fant0mi #30195 üzenetére
Vércukor-szint az egy dolog. Jó, ha tudod mennyi. De azért még van sok minden, aminek stimmelnie kell.
Évente egyszer el kell menni alapos kivizsgálásra, ha nem akarsz meglepetést. Azon még idejében fény derülhet a dolgokra a kis eltérésekből.
Legutóbbi vérvétel, stb leletem rá sem fért egy A4-es lapra olyan sok mindent néztek. Minden rendben volt.⭐ Stella
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest