Új hozzászólás Aktív témák

  • katsi

    tag

    válasz Doink #4043 üzenetére

    Koszi szepen a valaszokat neked is es Headoff forumtarsnak is! :R
    Az elmult nehany nap a teszteles jegyeben telt. Leirom tapasztalataimat, kezdem az asztali gepemmel:
    - DDU-val lepucoltam minden drivert, visszaraktam a gepbe a 7850et, majd telepitettem Win10 ala a legujabb Radeon illesztoprogramot.
    - Elinditottam a Doomot, szaggatott, mint a veszedelem. 10-15 FPS. Jatszottam egy kicsit a beallitasokkal, vegul az jott ki, hogy ha a jatekon beluli Page File opciot mediumra vagy lowra allitom, 30 feletti FPS-t kapok, nem ritkan a 40 is megvan. Ezt-azt meg lentebb vettem, pl por es fust effektek, motion blur, es teljesen jol jatszhato jatekot kaptam. Szoval boldogsag.
    - Beraktam a gepbe a GTX960-at. A Chieftec CTG-400-as tapegysegemnek nincs 8 tus VGA csatoloja, de mivel egyeb forumokon azt ortak, hogy a 6 tushoz kepest a plusz 2 tu csak a GND, ezert kiprobaltam vele a 6-ost. Gep elindult, de meg a boot elott kaptam egy szepen kozepere igazitott karakteres uzenetet, hogy dugjam be a VGA tapcsatlakozot. Nem lotyogott a 6-os, rendesen belenyomtam, szoval tenyleg kell neki a 8-as. Tehat a VGA-t az asztali gepben nem tudtam tesztelni.

    Itt ragadnam meg a lehetoseget, hogy egy hatalmas piros pontot adjak a ceglédi Firstep szamitastechnikai uzletnek a szakmai hozzaallasukert es koszonom meg egyszer nekik is a segitseget az atalakitos kerdessel kapcsolatban!

    Johet a Lenovo T420 teszt.
    - Beleraktam a BEAST csatoloba a kartyat, DDU-val lepucoltam az AMD es NV drivereket is, majd feltelepitettem a legfrissebb NV drivert.
    - Doom persze szaggatott, mint a rossznyavalya.
    - Beallitottam HIGH grafikat, de a jatekon beluli Page File-t mediumra raktam. Ezt-azt meg kikapcsoltam, Compute Shaders meg Depth of Field, hatha az Express Card nem szereti ezeket.
    - Eredmeny: atlagosan 50-60 FPS-t kaptam a 2 magos i5-os T420-szal, GTX 960 mellett. Massziv harc kozben se nagyon megy le 40 ala. Szoval dupla orom.
    - Crysis 2 is hasonloan fut Extreme beallitasokkal.
    - Shadow Warrior az az 1, tovabbra is glitchel, ez vmi global NV bug lehet, mert sokan panaszkodnak kulonbozo hibakra.

    Feltelepitettem az EVGA monitorozo es tulhajto programjat, ebben beallitlttam a ventillatoroknak allando fordulatszamot, ami terheleskor emelkedik. Fixaltam az FPS-t is 60-ra benne. Igy jatek kozben is 40-50 fokos a kartya.

Új hozzászólás Aktív témák