Új hozzászólás Aktív témák

  • dheadz

    csendes tag

    válasz wody21 #1611 üzenetére

    Chaser:
    Mivel direkt kis TDP-jű kártyát kerestem (GTX650 lett), ezért elég egy aránylag kis táp is (mint a laptop-töltő). A 650-es elvileg 64W körül fogyaszt, szóval úgy számoltam, ha a tápom csak 80 %-os hatásfokú, még mindig elég legyen - 12V/7A-es lett végül, elég jó áron sikerült beszereznem(2300 Ft + posta), itthonról - még eBay-en sem lett volna sokkal olcsóbb, ráadásul utazás miatt nem tudok heteket várni.

    Nos igen, a végösszegtől még most is lever a víz, ha eszembe jut... :D
    Csak azért írtam így le, hogy más tudjon előre kalkulálni, megéri-e neki így. Sajna megrendeléskor nem lehet választani a szállítási módot, de gondolom, úgyis 'fennakadna a vámon'.

    wody21:
    adapter = táp..

    Egész nap küzdöttem, de úgy tűnik, még a GTX650-et is sikerült beizzítani (pedig még itt is jó pár ellenvéleményt olvastam..).

    A gépem:
    Fujitsu Lifebook E752, i5-3320M, 4GB RAM

    Az eGPU adapter:
    PE4C-EC060A v3.0
    Ez aránylag új verzió, mindkét végén rögzített kábellel, ExpressCard adapterrel.

    A módszer, ami végül sikerre vezetett:
    [link]

    Még eléggé új a dolog, a Setup 1.x-es beállításokat is csak kb. találgatom, és jó pár dolog nem is tiszta: pl. hogy lehet kiválasztani az eGPU-s kártyát, hogy az 'dolgozzon' ? Gondolom, ha külső monitorra kötném, akkor működne, de eleve azért kerestem Nvidia-s kártyát, mert a laptop kijelzőjét szeretném használni (és ezért nincs is szükségem nagyon izmos VGA-ra).

    Szóval, eddig jutottam...

Új hozzászólás Aktív témák