Új hozzászólás Aktív témák

  • kzsolt00

    tag

    válasz Zsolt922 #1150 üzenetére

    Nem, nem muszáj ilyen kártyát venned bele, ezzel csak egy szint határ van megjelölve, hogy kb mit érdemes, vagy inkább meddig érdemes gondolkodni.

    Olyan tápot, ami kellően képes kiszolgálni az adott VGA-dat. Megnézed , hogy mi az elméleti maximum TDP-je a kártyádnak, és olyan tápot válassz, ami képes lesz azt kiszolgálni.

    Ha szerencséd van igen, összekötöd és működik. Ez természetesen a legkevesebb esetben van így.

    Williamgrant:
    Köszönöm, a közeljövőben elkezdem ezt a projektet, majd keresni foglak!

    Tenken:
    Az lehet, hogy nekem alapvető általános iskola szintű hiányosságaim vannak, de belőled is hiányoznak ám alapvető "emberségességi" tényezők. Jó fura szóösszetétel lett mi? Javíts ki kérlek.

    A lényeg az, hogy 2x próbáltam már másként közeledni feléd, ÉN engedni, igazat adni neked, és továbbra is ezt az irdatlanul furcsa stílust nyomod. A baj nem az, hogy velem, egy ismeretlennel ilyen vagy, hanem hogy itt amúgy mindenkivel, és nem nehéz leszűrni, hogy úgy az egész életben is ezt a túlzottan is "magabiztos" stílust képviselheted, amit még akkor sem vagy hajlandó letenni, ha valaki belátja, hibázott.

    Viszont zárásként egy mondatot felett azért nem tudok szó nélkül elmenni: "égbekiáltó baromság", nem is kettőt: "akár veszély helyzetet is előidéző"
    Ez, erre azért nehéz szavakat találnom válaszként, maximum ennyit:

    gyurex17 Kérlek ne haragudj rám. Nem akartam a testi épségednek ártani, és félrevezetni sem. Esküszöm. Semmilyen kapcsolatban nem állok az eladóval, és semmilyen anyagi hasznom nincs abból, ha megveszed az általad linkelt pico PSU-t.

Új hozzászólás Aktív témák