Új hozzászólás Aktív témák

  • TrueGooner

    aktív tag

    válasz Zoolee1976 #1559 üzenetére

    Nézd, én úgy gondolom hogy reálisan látom a világot, és a jelenlegi politikai helyzetet is, nem vagyok LMBTQ párti meg miegymás, de ez a komment azért nagyot szólt. :DD Az ember mérgében jó nagy butaságokat tud írni, már ne is haragudj.

    Először is Div 10-ben senki sincs, hiszem a Div. 10-ből egy AI elleni meccsel lehet feljutni a Div. 9-be. Ha valakinél azt olvasod hogy Div. 10-es játékos, akkor az csak abszolút nem Ligázik, de attól még lehet jó játékos. Ha Soucek az edzője, az már jelentheti, hogy kezdő, ez igaz.

    Szerintem a legutóbbi frissítés óta nagyon jó a játék. Én legalább is nagyon élvezem az esetek 90%-ában. A fejesek minősége és animációja is baromi jól néz ki az update óta. Nincs ennél jobb focis játék a piacon jelenleg, én ezt most kimerem jelenteni.

    Bele kell állni a meccsekbe akkor is, ha 2 vagy 3 gól a hátrányod. Rendszeresen szoktam feljönni ekkora hátrányokból, legutóbb például a mai napon. Azt a 90 percet ha nem tudod nyugodtan, koncentráltan végig ülni, eredménytől függetlenül, akkor nem fogod megrúgni azokat a gólokat sem.

    Tényleg mostmár olyan kifogásoknál tartunk hogy a néger játékosok erősebbek? Ne vicceljünk már…

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák