Új hozzászólás Aktív témák

  • TrueGooner

    aktív tag

    válasz BaJaZo #1002 üzenetére

    Jó de a FIFA eköré gyűjti és szoktatja a játékosbázisát. Ők maguk sem szeretik a Fifák játékmenetét, de egész nap képesek kártyázni, SBC-zni, vagy Tradelni a menüben. Amikor meg elkezdenek játszani, akkor az is csak a grindről szól, mert 200 gólos meg 400 gólpasszos Objectek vannak a játékban.

    A FUT egyáltalán nem a foci szeretetéről szól, hanem sajnos a függőségről. Mi értelme van minél jobb kártyákat szerezni, ha úgy is szar játszani velük? Mindegy ez az Ő dolguk, Ők ezt szeretik, tiszteletben kell tartani. Én nem tudok azzal a játékkal játszani, teljesen el van korcsosulva.

    Nekem a 3.0.0 óta sokkal jobban tetszik az eFootball. A játékmenet változások is tetszenek, úgy érzem sokkal tovább nyitott egy meccs mint korábban volt, megnövekedtek a gólszerzési lehetőségek, de még sem túlzóan sok. Sokkal jobb a játék érzékenysége, de megtartotta az animációk szépségét. Ezek mellett az, hogy elég az 1 Win az 50 Coinhoz, sokkal nyugisabbá tette a játékot számomra, mert sokkal könnyebben megszerezhető mint eddig volt. A Themed Eventekhez való kölcsönjátékosok is nagyon jó húzás volt, nem kell szenvedni ott se ha nincs megfelelő játékosod. Remélem hoznak majd “Havas” vagy “Esős” tematikájú eventeket is, ha már bevezették az időjárást.

Új hozzászólás Aktív témák