Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli03
őstag
válasz r3dsnake #15409 üzenetére
Adtam neki negatívot, arra visszaírt, hogy miért adtam. Írtam neki, nem fogok egy 10 USD-os adapterét 19 USD-ot fizetni (kb 9 USD lenne visszaküldeni, ahogy néztem a postai díjszabást). Erre visszaírt, hogy a return policy-ben benne van, hogy a vásárló fizeti a visszaküldés költségét, miért nem olvastam el vásárlás előtt. Ez még rendben is van, ha mondjuk hibás terméket küld az eladó, amiről nem tehet. Itthon is nekem kell visszavinnem ha elromlik valami. De itt az ő figyelmetlenségéből küldött rossz terméket, ezt nem hiszem, hogy nekem kéne kifizetni. Aztán az utolsó sorban ezt írta: szerinte máshogy is meg tudjuk oldani a problémát. Módosítsam a negatívot, és küld el egy jó adaptert (itt már nem írta hogy vissza kéne küldenem). A negatívot hogyan tudom módosítani? Bár érdekes, hogy amíg nem írtam a Resolution Centerbe, azelőtt napokig nem válaszolt, most meg a negatív után tud írni minden nap.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest