Új hozzászólás Aktív témák

  • alexw801

    senior tag

    válasz arcsin #20648 üzenetére

    Köszi, nálam már bejáratás alatt van a Likebook Ares note, a 7,8"-hoz vagyok szokva, mert a Kobo Aura One is ennyi, amit 3-4 éve használok.
    Csak olvasni a Kobo Aura One használata egyszerűbb, akárki hamar megszokhatja. Szótár telepítése trükkösen lehetséges. A firmware támogatás még mindig aktív, pedig 4 éves modell, ez egy komoly gyártó. 75 ezerért vettem 4 éve, most sajnos akkut kellett benne cseréltetni.
    Az Ares note picit nehezebb, bár ez szinte nem érződik (én főleg fekve olvasok), bekapcsolni macerásabb, állítólag egyszerűen rápakolhatók a szótárak (még nem járok ott), internetes rádió vagy hangoskönyv szólhat rajta bár zenehallgatásra nem alkalmasak a beépített kis hangszórók, írást még nem próbáltam rajta. A tár + a microSD kártya elképesztően nagyméretű.
    Akku ideje mindkettőnek hasonló, kibírnak egy hosszú könyvet de messze nem a legendás Kindle hosszúságú, ez nem gond, power bankon van többféle.
    84 ezerért vettem, a tokot sikerült utólag kifizettetnem az eladóval, ami a német amazonról jött utólag.

    Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro

Új hozzászólás Aktív témák