Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz zhagyma #6683 üzenetére

    Ja, hát egy kicsit idegesítő, hogy az egyik adag adó bejön erről, a másik arról, viszont a közös halmazból pont kiesnek azok, amelyeket néznék. Ez még hagyján, ha elforgatással meg lehetne oldani, de ez a hülye PVR2 nem jegyzi meg a már betájolt adókat, mint analóg módban, hanem újra rá kell keresni a többire, ami negyed óra kb, és akkor meg a többit felejti el :W

    Domb tetején lakom, "rálátok" a magyar és az osztrák adóra is. Viszont állítólag van itt még egy hegyhátsáli adó is az osztrák irányába. Az viszont még mindig kérdéses, hogy a Plus4 (szintén osztrák) és az ORF SportPlus miért Vasvár felől jönnek, Au. felől meg nem. Pedig úgy még be tudnám hangolni az antennát, mert úgy jönnek a magyarok, csak nem működnek mindig rendben, míg Vasvár felé fordítva igen.

    Mi a f.szom ez a kártyás mizéria, vegyek meg dugdossak mindent össze, aztán a végül légvédelmi ágyúm lesz, mint a Csupasz pisztolyban! :Y Éppen azért vettem digi kártyát, hogy ne kelljen drága BOX-ra költenem. Egyáltalán, ha előfizetnék mondjuk DigiTV kódolt adásokra, akkor adják a PCMCIA-olvasót/modult és a szoftvert, vagy súlyos ezreseket kell érte fizetnem? Mennyibe jönne az nekem? És a szoftver meg akad a PVR2-vel, vagy mi?

    Amúgy a .ts felvétellel mi a fenét tudok kezdeni? Mert le nem játssza semmi, és videószerkesztőben sem megyek velük semmire. Most ha fel akarok venni valamit, álljak vissza analóg módba?

    Egyébként mindenkinek köszönöm a rengeteg segítséget! :R

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák