Új hozzászólás Aktív témák

  • kokokka

    őstag

    válasz SoloVision #8411 üzenetére

    Az ígérgetés mindig meg volt az én modellemre is! Aztán nem kaptunk lóf@szt sem. Ami frissítések jöttek még a végén azok a világon semmit sem értek! Nesze semmi alapú, semmitérő firmware-ek volt. Aztán azok is elmaradtak.

    Dune-HD.TV – Csak Oroszországban elérhető online tévészolgáltatás
    A .pptx kiterjesztésű PowerPoint prezentációs fájlokat is felismeri a fájlböngésző, nem csak a korábbi .ppt kiterjesztésűeket.
    Frissített Kartina.TV app.

    Ezek mind feszett fontos frissítések voltak egy médialejátszót használó szaámára. Írhattam én akárkinek! Szétoltták a fórumon S905X3-as processzorokat aztán láss csodát, egyszercsak bejelentik az ezzel a processzorral készült modelleket! Idézek a fórumból:

    Az Amlogic S905X3 és a Realtek processzorok képminősége közel sem ugyanaz, ahogy az ára sem. Ezért lehet olcsó Amlogic-os lejátszókat látni mindenhol, ezért van a Smartbox 4K-ban is Realtek helyett Amlogic.

    És még ő mondja magát hozzáértőnek! Egy admin, aki állítólag keni vágja. Mindezt csak azért, mert foggal körömmel ragaszkodik az általa képviselt márkához. Igen, szemellenzővel.
    Ne álmodozz! A Dune is inkább az új (és használható) modellekre fejleszt jobban. A tiédre tuti, úgyhogy biztonságban érezheted magad.

Új hozzászólás Aktív témák