Új hozzászólás Aktív témák

  • lcee79

    őstag

    válasz Laszlo733 #3772 üzenetére

    Szia!

    Tegnap fogtam a dune-ről is levettem a megosztott mappáim, meg a gépen is visszavettem a megosztást a mappákról, és újra visszaraktam, hogy hátha ez a frissítés megoldja, de ez sem.

    A hálózati beállításokban minden úgy van beállítva az összes helyen ahol csak lehet, hogy be van kapcsolva minden láthatóság, felderítés stb
    A gépről látszik a dune, a gép is látszik más eszközökkel, de a dune az mindig is olyan volt hogy neki több mindent engedélyezni kellett, mint egy másik windows-os gépnek, vagy egy androidos telefonnak, tabletnek.
    De már kitapasztaltam 7 éve megvan a dune :)
    De most miután eltűnt már nem tudom visszacsinálni, mintha valami windows beállítás ami valahol el van dugva a rendszerben vissza lenne kapcsolva olyanra ahogy új korában volt, vagy ilyesmi.

    Azt a doksimat se találom, amiben le volt írva, hogy a registryben mit kell átkapcsolgatni,
    Pedig volt egy fórum ahova én is beírtam, de már nem hozza a google...

    Nincs meg valakinek az?
    Azt még megnézném, hátha.

    (a microsoft a samba megosztásban valami módosításokat hajtott végre, ahol biztonsági rést találtak, szerintem azt variálta át nekem ez a "hibajavító")

    MOst már azon gondolkodtam, hogy újratelepítem a windowst, de elég sok dolgom lenne hogy mindent visszaállítsak, így ezt legvégső esetre tartogatnám :)

    [ Szerkesztve ]

    https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/

Új hozzászólás Aktív témák