Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Sera 20-as szinten kezd egy kicsit be vadulni.
Van neki valami időlassító képessége,villámgyorsá változik tőle és ilyen nyilzáport lő.
-
Plata
félisten
Veilguard.
Nem tudom pc-n mennyi lesz az ára vagy milyen lesz a gépigénye.
De szerintem idővel úgyis olcsóbb lesz.
Angolul úgysem akarok vele játszani,dragon age-ben annyi millió kis infó van beszélgetések közt elszórva,vagy könyvekben hogy értelmetlen úgy játszani ha nem érted meg teljesen.
Dragon age még nem is drága,múlthéten láttam egy cikket hogy ha valaki meg akarja venni a sims 4 összes dlc-t és kieget akkor az több ezer dollárra jön ki.
Én most jól elvagyok az inkvizítorral.Törpe íjászommal már 40 óránál többet játszottam.
Olyan dolgokat is találtam ami előző játékban áészre sem vettem.Tegnap találtam egy ilyen érdekes cuccot.
Meg tanultam repülni is.
Valójában nem repül,csak rossz helyen nyomtam be az ugró lövést.[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
Majd ha megint 5 euro lesz az inquisitor steamen megveszem.
Ja ami még lesz nekem Kingdom come delivarence idén, MGS deltta jövőre, Doom dark ages 2025-2026 az utóbbi kettőben nem kell gondolkodni.
A GTA 6 tuti behúzom 2025 ősze ha nem csúszik.
Amellett nyomom a szablyaedzést, ami még érdekel a hosszúkard, és a fokos.Meg lehet ha egyedűl maradok apa nélkül a szabadságaim alatt csatlakozok a területvédő tartalékosokhoz.
Üdv:
Bandi -
Plata
félisten
Tegnap nagyon felhúzott a játék,tiltott oázisban a szilánkok olyan helyekre vannak feltéve hogy az észveszejtő,rengeteget kell gyalogolni néha az egész tetves pályát körbe kell kerülni és felmenni magasabb szintre hogy ott találjam meg a a jó utat,olyan az a hely mint egy kicseszett labirintus,rengeteg le és feljáró és mind máshova visz és nem oda ahova menni akarsz.
Végül feladtam mert csak 2-3 szilánkot tudtam begyűjteni,leszedtem egy modot amivel lehet repülni és rohadjanak meg.
Be is gyűjtöttem az összes szilánkot kb 15 perc alatt.
Nem tudom ki tervezte ezt a pályát,de nem bánnám ha leszáradna a némi szerve.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Inquisitionban azt hiszem újabb bugocskára futottam.
Sziszegő sivatagban,vagy mi a bánatos szösz nevű zónában a törpe kincseskamráját nem tudom kinyitni,mind az öt barlangban megoldottam a rejtvényt de az utolsóban nem volt kulcs töredék.Így most 4/5 ,amivel nem tudok be menni a fő kincseskamrába.
Jelenleg most olyan 60 óra körül játok,most mentem a büdös mocsárba,vagy mi a ragya a neve.
Ahol az avar zakkant fószerek le akaják vadászni az inkvizítort.
69-ből 48 acsit meg szereztem.
De még nem vagyok a sztori végén,még a dlc-ket sem toltam.Mivel van vagy 30 zóna és minden zóna vagy 2-5 óra meló így még messze vagyok.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Ha törpe íjásszal végig vittem,végig viszem egy kúnári varázslóval is.
Már meg is kreáltam,elmentem vele az első zóbába,egyenlőre itt abba is hagyom,viszont találtam vele egy fura botot.
A villám varáslatokat tűzvarázslattá alakítja.Na és a teste egy része izzik harc közben.[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
Kedves Plata 25 év utan meguntam a játékokat, idén még jön a Kingdom Come Delivarence 2, SH 2 berendeltek.
Jövőre a Doom és a GTA 6.
Úgy döntöttem játékok helyett Hidán Csaba hadtörténész műsoraival, vívóiskolájával, kutatásaival régi magyar fegyverekkel vitézekkel fogok foglalkozni játékok helyett.
A másik dolog meg a hadtörténelem fegyverek használata.
-
Plata
félisten
Egyébként kúnári karival is toltam kicsit,nagyon poén,folyton jönnek a rasszista dumákkal.
Sokra nem mentem vele,csak annyi hogy meg kaptam val royeux küldit,elmentem oda és felszedtem Sera-t meg Vivienne-t.Azt hiszem ötös szintű.
Törpét akarom először végig vinni,de hát még a zónák fele sincs kész.
Iszonyú sok mellék küldi van.
De már érdekes dolgokat találtam.
Pár társam küldetését megcsináltam,amitől érdekesebb a játék.
Például már kártyáztam velük,a főlovag gatyáját is elvesztette.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Még mindig nem mentem el a fősztoriban a téli palotába,helyette elmentem még egy zónát kipucolni,csak kiderült hogy ez egy dlc zóna,Jaws of hakkon vagy mi a bánat,itt végre nem kis szintű ellenfelek vannak,hanem nagyobbak mint a karim.
Egész jó cuccokat dobnak. Elég érdekes zóna,még új képességet is tanultam egy szigeten.
Plusz itt a táborok fák tetején vannak.
-
Plata
félisten
Már 67 óránál tartok,de még mindig hakkon dlc-t tolom,nem a fő sztorit.
Így rendesn belemerülve a játékba megismerve sok mindent nagyon bejön.
Volt egy érdekes harcom is, az avvarok elküldenek három spéci szörnyet levadászni.
Mindegyik egy mini boss szerűség.
Másodikat megtámadtuk fura dolgot művelt,harc közben mindig ránk ugrott, második ugrásra eszement magasra ugrott és saját magába sebzett 33 ezret.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Kemény harc volt,sajnos Cassandra egyszer meghalt,de Solas feltámasztotta.
Utána pedig négy fókuszképességgel már nem volt olyan nehéz,a csapattársaknak hármas szintű fókuszképesség volt betárazva,az enyém csak egyes volt.
Mivel teljesen felfejlesztett fagyellenálls tonik volt nálunk alig sebzett.Hát a csavar a sztori végén jött,be szerveztem az inkvizícióba egy macit ügynöknek.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Októberben jön az új dragon age,22500 forint lösz Pc-n,30 ezer konzolon.
Dragon Age: The Veilguard gépigényDragon Age: The Veilguard minimum gépigényOp. rendszer: 64 bit Windows 10/11Processzor: Intel Core i5-8400 / AMD Ryzen 3 3300XMemória: 16 GB RAMGrafika: NVIDIA GTX 970/1650 / AMD Radeon R9 290XDirectX: Verzió: 12Tárhely: 100 GB szabad hely (SSD javasolt)Dragon Age: The Veilguard ajánlott gépigényOp. rendszer: 64 bit Windows 10/11Processzor: Intel Core i9-9900K / AMD Ryzen 7 3700X* (see notes)Memória: 16 GB RAMGrafika: NVIDIA RTX 2070 / AMD Radeon RX 5700XTDirectX: Verzió: 12Tárhely: 100 GB szabad hely (SSD szükséges)
-
melega
őstag
Annyi hogy én 15 év után 200 játék után meguntam a játékokat és kinőttem belőlük.
Még idén jön nekem a Silent hill 2.
Jövőre a Kingdom Come Delivarence 2 és befejeztem.
A Kingdomot azért javasolták mert abból hosszúkardvívást is tanulok.Arra mentem volna ha apám nem tart be tenisszel, így maradt a szablya.
Korábban írtad hogy parasztnak születtél szüleim is, de én inkább Kassai Lajos lovasíjászvölgyébe lennék lovász, lóápoló és tanulnak tőlük sportot.
Meg munka mellett inkább lovazom, tanulom a sztyeppei harcművészetet, vívást a fegyverkészítést mint a hagymát kapálom.Kemény parasztmunka amit nem az én beállítottságomnak találtak ki.
Mi a véleményed?
Honvédelmi suliból meg ejtőernyősnek vagy lynx, leopárd 2 es harckocsizónak mentem volna ha nem szorolnék be.
Valahogy nem a szüleim parasztvérűségére ütöttem.
Andris
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Hát én nem mondok le a játékokról,kikapcsolódásnak nagyon is jó.
Felénk nem igazán van hagyma,max a hobbi kertben télire,inkább gyümölcs van sok,meggy,barack,körte satubbi.
Én a mostani szarkupac világban magyarországon nem lennék katona,ha fiatal lennék én elhúznék ebből a szár országból a francba.Itt csak a tolvajok élnek meg jól.
Kíváncsi leszek az új Dragon age mikor lesz magyarítva,sok dolog tetszik benne,de sok meg nem igazán. -
melega
őstag
Ja még annyi hogy Hollandiában a holland paraszt akinek gazdasága van és jól csinálja sokkal jobban megél mint a magyar.
Ismerősöm 2009- ben ment ki Németország magyarul csinálta a húsipart betanított magyarok között, jobban élt mint itt lakatosként.
Írta hogy 4 éve él Hollandiában, kemény lakatos hegesztőmunkából hétköznapi 9 órából keres 1 millió forintot úgy, hogy az élelmiszer, ruha és műszaki termék árak ugyanazok mint nálunk.
Van aki jó informatikus annyi munkából 2 millió forint felett keres euróban.
Az emberek sokkal normálisabbak, nincs az a bal és jobboldali ellentét mint nálunk. Sokan nem foglalkoznak politikával, mert bárki van hatalmon jobb mint nekünk magyaroknak.Ott náluk a takarító 750 00 Ftot keres. Simán el tud menni az Adriai-tengerpartra nyaralni.
Amelyik fiatalnak a lovaglás vagy a szablyázás, vívás, búvárúszás a hobbija sokkal könnyebben futja mint nálunk.
A bal oldal az államkassza ürítésből, a jobb pedig a magas adókból él meg nagyon jól.
Nem véletlen mennek ki sokan külföldre.Illetve színészek akik tehetik New Yorkban Manhattani rész, és Hollywoodban próbálkoznak aki kap vízumot és van pénze ott az átlagszínész is sokkal jobban megfizetett mint nálunk.
40 év lemaradást 35 év alatt nem tudtunk behozni ,mert a politikusok csak pofáznak az egyik az államkassza ürítéséből jobban él mint Harrison Ford, a másik meg a magas adókból.
Ennyit arról milyen jó nálunk.
A vívó edzőm bankár a középvezetők fizetése a béka segge alatt van az amszterdamihoz, és a new yorkihoz képest.
Jelen közel keleti és háborús állapotbán inkább az Usában vagy Kanadában lennék katonasulival ejtőernyős, vagy lynx harckocsizó szerződéses, ha nem szorulnék be, mint nálunk.
Ez a véleményem.
Az a hajó elúszott, de katonabúvárnak, tengerészgyalogosnak viszont az béna úszásom, és az allergiám miatt nem mennék. soha ne merülj ha meg vagy fázva, vagy allergiás vagy.
Üdv:
Andris[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
A másik én a drága géptuningŕól és a drága konzolvásárlásról mondtam le.
Idén Alone in the dark.
Aztán Wu kong megvett
Aztán Entoria megvett
Aztán Silent hill 2 berendelt.Jövőre pedig Kingdom Come Delivarence 2.
Aztán kíváncsi leszek a GTA 6 ra.Wu kong utolsó soulslike mert bénázásom, és hisztim megeszi a szívem.
Az ACt, Codot, Bft, Medal of Honort, Sniper Elitet, Far Cryt meguntam.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
A géptuning csak nálunk drága,ugyanazt a gépet külföldön sokkal olcsóbban megveheted,egyetlen hátránya ha külföldről veszel laptopot,hogy nincs magyar billentyűzet.
Az a gép ami kint mondjuk 1000 euró az nálunk legalább 700 ezer.
De az alkatrészek is többszörös áron vannak néha
Egyébként kijött az új videó a dragon age-ről,elég fura a harc,kicsit olyan diablós lett,a skillrendszer is érdekes.
Sajnos a videóban harcos van,ami engem kb sosem izgat.
Varázsló vagy íjász szeretek lenni.
[Videjó]
Fogalmam sincs hogy kell ide a jujtúb linket úgy be tenni hogy látszódjon egyből.Ne csak link legyen. -
melega
őstag
Pont ezért húzott el az országból a velem egyidős Koncz Attila 24 évesen.
Írta Hollandiában az élelmiszer, ruha, műszaki cikkek annyik mint nálunk vagy olcsóbbak.
Jól járt. Kemény lakstos hegesztő munkából havi 1 millió Ft fölött keres euróba. Hetente 45 órát dolgozik.Náluk a takarító 750 000 Ft körül keres euróban.
Ja nálunk nagyon magas adókat vetnek ki, a másik párt meg az államkasdzát üríti, garázdaság van.
Nálunk csicskamunkából jóval szarabbul élnek az emberek mint Hollandiában.
Nálunk szar a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
Te a Dragon Aget leszámítva, mivel játszol idén?
Én Alone in the Dark most jön az utolsó fejezet.
Aztán Wu kong.
Aztán október 8 tól Silent hill 2 lemezes
Aztán október 15 től AC Shadowwal.
Aztán február 11 től KCD 2 a csehek játéka fizikai példány.Aztán a GTA 6 ot várom.
Viszont én új konzolért nem adok 250 000 Gtot megint.
Egyhavi keresetem.A játékok mellett a szablyázás, lovazás, hagyományörző sztyeppei harcművészetek is igen jó kikapcsolódás.
Üdv:
Bandi -
Plata
félisten
Háát,most tervezem újra tolni dragon Age 2-t,bár az volt hogy hagyom a francba,mert eltűnt origin fiókomról a játék,de akciósan megvettem steamen.
De még Inquisition is le foglal,régebben mikor toltam,ennyire nem merültem bele,rájöttem hogy sokkal jobb mint gondoltam,annyi apró hülyeséget lehet benne találni ha aprólékosan játszod,csak hát így iszonyú sok óra.Egy egy zóna vagy 8-10 óra.
Igazából most új játék nem izgat,majd a GTA 6,de ahhoz majd új gép kell.
Szokás szerint minden nap játszom Star Trek MMO-val,mert gyerekkorom óta ST és SW örült vagyok,általában klingon oldallal játszom,ott is főleg a kedvenc orion kalózommal,de mivel a Galaxy a kedvenccem így fed oldallal is szoktam játszani.
Mivel Sw ToR-ban most kezdődött az új season,így azzal is játszom.
Ott meg egy jedi lovag/sith karival játszom,egy gonosznak látszó de valójában végtelenül jó karakter.
Vicces mert még mindig akadnak bugok abból hogy a kari jedi/sith hibrid,néha az NPC-k ellenségnek néznek.
Vagy nem enged be egy story zóna,mert csak jedi mehet be.
[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
Nekem tölthető mától a SW Outlaws.
Nekem a DA 3 ra nincs időm.
Naponta 8 óra munka, utána hobbi munka a lovardában, heti egyszer szablyaedzés Szegeden, heti 2 szer kimegyünk apámmal Kishomokra, nem vagyok oda érte, a lovászat nekem jobban fekszik sport és hadi.
Aztán otthon is locsolunk.Örülök ha az AC Shadowot befejezem fél év alatt.
-
Plata
félisten
Hát én általában reggeltől estig melózom,de néha tudok melóban kicsit játszani.
De csak olyat aminél nem gond ha afkolok.
Sw Outlaws-t nem akarom még kipróbálni,középszerű ubisoft játék,úgyis jön hozzá még vagy 20 dlc meg anyám kínja.Majd ha már az összes dlc ki jött hozzá és le lesz árazva,talán.
Sw ToR igazi rpg,nem találtam még nála jobb Sw játékot,csak a KOTOR-t.
De végül is az Sw ToR a KOTOR folytatása.
Dragon age 3 ha van rá időd,nagyon jó tud lenni,én is este szoktam rendesen játszani,attól függ mikor érek haza 6-7 óra után,néha van hogy 8-9 óra is lesz mire gép elé tudok ülni.Itthon is mindig akad valami munka vagy család,vagy egyéb.
Jah ezt az előbb elfelejtettem be tenni. -
melega
őstag
Annyi hogy mi többet dolgozunk mint a politikusok.
Akik jogot végeztek, de jó pénzér csak kampányolnak meg pofáznak. Semmit nem csinálnak.Bedobnám őket egy óra ejtőernyős, búvár, vagy hagyományörző vívóedzésre menekülnének.
Sőt az se biztos hogy a te munkádat bírnák.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Hát remélem elviszi az öszest a kolera.
A dragon age inquisition-t érdemes végig vinni figyelmesen.Sok korábbi játékokban hozott döntésed vissza köszön,sokszor nem főküldetésben,hanem beszélgetésben vagy mellék küldiben,esetleg könyvben.
De Morrigan és a gyerekének a sorsa is nagyon érdekes.
Ugye ha az originsben pasi karid volt,a gyereke az origins karaktered gyereke,sok érdekesség jön elő a harmadik részben.Morrigan és Flemethről is derülnek ki érdekes dolgok.Meg még sok más origins szereplőről.Ha a mentésedet átviszed originsből inquisitorba akkor sokkal jobb a sztori.
Ha kiválasztasz egy sablon elősztorit akkor nem olyan jó,ha a gépeden van fent dragon age origins mentés,a játék felismeri és importálja dragon age keep-be.[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
Nekem meg itt a bizonyítékvideó a végigjátszásaimról:
Az újak is jöttekAlone in the dark:
episode 4
boss fightLegjobban a középkori dark fantasyt szerettem:Legjobban a hosszúkard vívós Witcher
tWitcher 1 szalamandra halála és vége
Witcher 2 vége
Witcher 3 Imerith halála és best ending és secret ending
A többi köztük a világ legnehezebb közelharcos játékai a soulslikeok a a dark souls utánzatok:demon souls
dark souls 1 remastered vége
dark souls 2 vége
Ac Mirage
Horizon Forbidden West vége
Gotham Knight megmentem a várost
God of War Ragnarök sztori vége
God of War Ragnarök platina
Az ördög bennem magamtól mindenki él
Quarry csak a jófiúk
Plague tale requiem legerősebb ellen
Plague tale requiem sztori vége
AC Unity vége amely játék a 2024 es párizsi olimpiai megnyitót inspirálta
Hogwarts legacy végjáték pegi 12 aranyos akció-szerepjáték
Atomic heart jó véglet
Atomic heart rossz véglet
Resident Evil 4 végjáték 1
Resident Evil 4 végjáték 2
Hogwarts legacy osztályelsdő
Horizon forbidden West ending Walter
Horizon forbidden West gépcsata
Star Wars Jedi survivor pegi 12 Dart Vader
Star Wars Jedi survivor áruló vége
Dead space reamke vége
Final fantasy XV vége
Marvel spiderman 2 vége
Robocoőp _Rouge city mese vége
Alan Wake 2 boss fight
Alan Wake 2 végeRemnant 2 vízválasztó
Lords of the Fallen kísértet kastély
Lords of the Fallen Adir vége
Wo long to kezdetek
wo long to tenger
wo long to legkeményebb boss
wo long to havas pálya
NFS Rivlas
Crew 2
Dragon Age Origins megint nehéz volt ízig-vérig szerepjáték:Alapjáték:
A legnehezebb csatám:
[link]
Denerimban és oda:
[link]
[link]
[link]
[link]
Lányért Logihan lányáért:
[link]
Awaken kiegészítő:kezdetek
építész
strázsa megvédéseFekete láp
végjátékDRAGon's dogma 2:
Indul a buli:
[link]
Christen Bellt szerkesztettem segítségnek:
[link]
Christen Bellel 1:
[link]
Christen bellel 2:
[link]
Újkori főváros:
[link]
Christen Bell kemény kalandjai:
[link]
Kalandozás:
[link]
tenger alatt
[link]
Christen Bellel megölöm a sárkányt:
[link]
Út a sárkányhoz:
[link]
True ending:
[link]
Sárkánygyík:
[link]
Kígyó:
[link]
Legjobb befejezés:
[link]Final Fantasy VII rebirtrh:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]FF VII rebirth
Sephirot I. fázis: [link]
Sephirot 2. fázis:
[link]
Bloodborne a platináról már löttm pár másodperces videót.
A lényeg:
kezdetek:
[link]
kezdődik:
[link]
vérpap az aljas:
[link]
Csürhétől a városig:
[link]
dungeon 1:
[link]
dungeon 2:
[link]
erdő:
[link]
pók:
[link]
dlc kezdődik:
[link]
havas pálya:
[link]
havas vége
[link]
a kert:
[link]
egy boss halála:
[link]
halászfalu:
[link]
az újjászületett:
[link]
börtön:
[link]
labirintus:
[link]
ketrecfej:
[link]
rejtély:
[link]
utolsó boss a főgonosz előtt:
[link]
könnyű vége:
[link]
könnyen:
[link]
[link]
legkeményebb bos:
[link]
végső boss:
[link]
platina:
[link]
Végérte értem a rise of the Roninnak!
Best endinget kifilóztam, és a legkeményebb csatámat látod:
Legnehezebb háború:
Háború jó kimenetele: [link]
Minden jó ha a vége jó: [link]
Banishers kezdetek
Banishers erdő
Banishers farkas
Banishers kihívás
Banishers havas pusztákon
Banishers vissza New Edenbe
Basnishers rossz véglet
Andris -
Plata
félisten
Be fejeztem a sztorit,még egy dlc van hátra.
Még a vége előtt az égvár kertjében fura fazonokat találtam.
-
Plata
félisten
Sokat ne várj tőle,múltkor volt egy live stream amiben egy játékfejlesztő olyan véleményen volt hogy a pro kb ugyanaz mint a ps5,csak kicsit megpiszkálták a processzort hogy többet bírjon,de szerinte így csak 30FPS körül tudja majd a GTA 6-ot.A 60 FPS vagy a szebb grafika majd csak Pc-n jön vagy következő konzol generáción.
Ps 5 pro-t csak is KOTOR remake kedvéért vennék.
Bár gondolom az is jönni fog,most hogy azt beszélik jön a KOTOR film női Revan-al.
Állítólag Brie Larson lesz. -
melega
őstag
Félreértesz, nem a ps5 pro lesz első napos vétel hanem a GTA 6.
Az se zavar ha ps 5 ön sokszor 30 alá zuhan az fps.
Evil Withon 2 esetén sem zavart ps 4 en.Amúgy a Kingdom Come Delivarence 2 előrendelését lemondtam. A első részével sem boldogultam.
Idén Silent hill 2.
Amit jövőre várok és instant vétel fél év csúszással is az a GTA 6.
Jövőre a Diablo 4 megvételén gondolkozom.
-
Plata
félisten
A kindome come mi a szösz megvan.
Epic-en kaptam ingyen.
Sosem próbáltam ki, bár magyarok is vannak benne.
Lehet kipróbálom majd, jelenleg assasins creed black flag-et próbálom elviselni, de szerintem feladom, idióta irányítás elviselhetetlen.
Kalózkodásra vágytam, de az assasins creed irányítása gáz.[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
Nekem az jött be legjobban a 2 után meg a Rouge, nagyon szerettem.
Térképeiket kipucoltam.
Az Originsbe 70 az Odysseybe 300 óra volt kipucolni a térképet easy fokozazon.
Az összes AC kitoltam, régen imádtam.A Far Cry a 3 ba is kipucoltam anno a térképet, a 4 után elérték hogy ne érdekeljen a sorozat.
A GTA még nem baszták el szerencsére.
[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
Nekem meg a nyílt tengeri kalózkodás kurvára bejött, mind, de ahhoz fejlesztenem kellet a hajóm fegyverzetét páncélját és a saját fegyverem, páncélom, ahhoz a fő sztori mellett melléktevékenysegeket kellett megcsinálnom
Az összes legendás hajó elsüllyesztve+ az összes tengeri és szárazföldi erőd elpusztítva a 4 be és a rougba.
Én hajózásba 3, 4 rougba hajós csatákba nahyon jó voltam.
Imádtam, csak fárasztó betanulni.[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
Tudom, de én inkább lemondtam a rendelést.
Az Origins sokkal jobb mint amit a videókban láttunk a Veilguardról
A harmadik sem rossz, de a negyedi nekem nem jön be. Megnéztem a gameplay videókat és én sokkal jobbnak tartom az első részt, és a harmadik is jobban tetszett eddig.Ami jön nekem és nem ps store kedvezménnyel:
Idén silent Hill 2 remake 15-20 órásJövőre:
Metal Gear Solid Delta remake előrendelt
Eddig a MGS 5 öt és risingot vittem végig
A GTA 6 előrendelése beindul tuti rendelem elő szerintem ps 5 prora lesz belőve.Üdv:
Andris -
melega
őstag
Nem várom
Amit én választottam:
MGS Solid delta remake az 5 és a rising mentekGTA 6 ha 2027 végén 28 elején jelenne meg ps 6 ra az összes játékom és ps 5 konzolom árát besztámíttatnám a GTA 6 be, meg ps 6 ba.
A Ghost of Yotei érdekel még az első része platina, nálam év játéka volt.
A többi nem fogott meg néztem a játékmenetüket.
Idén meg A silent hill 2 remake jön.
Ami még platina lett: Gow Ragnarök 90 óra
Bloodborne a kiegészítővel 130 óra
Cyberpunk 500 óra -
melega
őstag
Az Originsből elég volt 3 végigjátszás, egyről videókat is küldtem neked az az igazi.
A 2 ba állandóan bentragadtam valahol. Hamisan működött a játék
A 3 ból elég volt 2 végigjátsás nagyon hosszú volt.Remasteredből sokkal jobban tetszett a GTA Trilogy ramstered, és ott a III és San Andreas remastered.
Szerintem a 3 legjobb GTA a 3, a Sna Andreas, és az 5.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ahh! DELL Latitude 5310 Tartós Profi Laptop -60% 13,3" i5-10310U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest