Új hozzászólás Aktív témák

  • ollie

    MODERÁTOR

    válasz Szasinka #2301 üzenetére

    SPOILER!

    Az megtörtént. El sem lehet hagyni a végső helyszínt a cutscene nélkül. Sajnos után nem néztem meg a journalt, hogy minden küldi ki lett e pipálva, és elmentem máshova, mert azt gondoltam, hogy ennyi. Valószínűleg a király egyik cuccát nem vettem fel, és most mehetek vissza.

    MÁS: BUGOK (spoilerrel)

    Tele van durva hibákkal a játék. Egyszes amikor Shale-lel (Pala?) akarok beszélgetni a táborban, és rábökök, akkor felajánlja a játék azon párbeszédet, mint amikor a pálcával fel kellett éleszteni a prémium küldiben. Ezzel együtt elteleportálódtam jó messzire a tábortól (a térképen belül) Shale-lel együtt. Szerencsére vissza tudtam gyalogolni a táborba, bár az sem volt egyszerű.
    Aztán következő tábornál megjelent megint az az ürge, aki a harmadik prémium küldit adja (tehát nem a gólemes meg az ostagari), pedig már azzal is végeztem. Beszéltem vele, és elmentem és elmentem megint a helyszínre, és persze végig követett, pedig már nem volt ott semmi elintéznivaló.
    Akkor a harmadik, sokkal durvább bug az volt, amikor a mágustoronyban elaltatott az a démon, és a fade-be kerültem. Ott hiába győztem le az összes aldémont, nem tudtam kiszabadítani az egyik társamat. Élt a kapcsolat a rémálom sziget felé, mégis, hiába kattintottam oda, nem történt semmi. Így kénytelen voltam csak 2 társsal legyőzni a fődémont.

    Szóval durva milyen bugok vannak a játékban.

    Nem hiszem el. Most véletlenül rákattintottam a gólemre, és megint kitett a térkép szélére. :(

    kép

    Ez után már nem is csodálkozok azon, hogy repülök:

    kép

    Lol, amikor visszértem a vár közelébe, hirtelen letett a földre, a társaim meg a levegőben maradtak:

    kép

    [ Szerkesztve ]

    ***

Új hozzászólás Aktív témák