Új hozzászólás Aktív témák

  • leviske

    veterán

    (#2270) oleeka73: A legzavaróbb az, hogy sok mellékszálat viszont egyszerűen nem tudok előszedni. Legjobb példa erre a Zárványban és a Piacnegyedben lévő, saját névvel rendelkező emberke, akikkel nem lehet szóba elegyedni.

    (#2271) Rossi: ollie jól mondja, az ellenfelek a szintedhez igazodnak. Minél durvább nehézségen nyomod a játékot, annál magasabb szintűek az ellenfeleid és annál jobban taktikáznak. Haven-t például ezért nehéz végigcsinálni, ha nincs egy bevált, működő taktikád, mert akkor a gép normálon is lenyom. :DDD

    (#2273) Vistaboy: De akkor kellett volna vele beszélni, _miután_ odaadtad neki a tükröt, mert ugye ha 100-on van, akkor jut el addig, hogy szerelmes. :)

    MÁS/ FOKOZOTT SPOILER VESZÉLY:
    Másnak is lenyomta Alistair ezt az "álmaim" szöveget az országgyűlésen, ha szerelmesként Loghaint nem nyírja ki? Mert nem akartam a második mágus csajomnak is ugyan azt a végződést, elfként (tehát fokozottan hátrányos helyzetű, mert elf és mágus :DDD ) meg úgyse lehetne királyné, ezért támogattam Loghaint és erre egy olyan siránkozó szöveget nyomott le, hogy valami elképesztő. Amúgy nem érte meg, ez a tapló még így is utál, hogy megmentettem a redvás életét. :(((

    (#2274) CriticalHit: Miért, úgy már tudod, ha a szintedhez igazodik az ellenfél? :F Abban meg szvsz semmi élvezhető nincs, ha egy-egy pályát csak bizonyos szint elérése után tudok megcsinálni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák