Új hozzászólás Aktív témák

  • ígyvanferi

    addikt

    válasz Carvus #1674 üzenetére

    Hozzáfűznék ehhez meg a korábbiakhoz pár dolgot, mert sok a hülyeség, nem kéne az újonnan jötteket félrevezetni túlzottan.

    Először is, Void nem first ban cg-ken (nem tudom ez pontosan mi, gondolom itt a profi meccsekre gondolsz, ha nem, ha valami önjelölt, magukat profinak gondoló hülyegyerekek játszadozásait érted ezalatt, akkor az nem számít). Messze nem olyan félelmetes, mint gondolod. Megnéztem most, csak hogy ne a levegőbe beszéljek, 35 mostanában lejátszott profi meccset, ebből 5-ször pickelték (2 győzelem), 2-szer banolták. (az 5-ből egyébként 2-szer a DK pickelte Burningnek, aki köztudottan űber vele, 1-szer pickelte az Orange, Mushi játszott vele, egyszer ellenük banolta az iG. Ezzel csak azt szeretném jelezni, hogy a kínai csodafarmerek és a 4-protecting-1 stratégia megléte szükséges ahhoz, hogy meggondolják a bant/picket.)
    Most valahogy így néz ki a hero tier list teteje, vagyis a first pick/first ban hősök: Invo, DS, Lesh, Naga, Rubick, Tide, Bat, Lanaya, BH, Jakiro, Undy, CK, Sven.

    A nem szeretjük a kezdőket témához meg csak annyit, hogy ez így nem igaz. Sőt (bár a matchmaking ritkán rak össze velük, kezdő ismerősökkel, cimborák ismerőseivel szoktam játszani), sokkal kevesebb a baj velük, mint a fentebb már említett, magukat pronak képzelő, beképzelt pojácákkal (nem feltétlen gondolok rád is, de lehet), mint egy tényleg kezdővel. A kezdő szeretne tanulni, szeretne minél hamarabb, minél jobb lenni. Látszik rajta, hogy akar, hogy a csapatért, a szórakozásért játszik, és elfogadja a segítséget. Na ezzel semmi baj nincs.

    Az is a hülyeség kategória, hogy csak 2-3, neadjisten 1 db hőst gyakoroljon be az elején. Mi sem tudtunk megegyezni 3 olyan hősben, ami mindenki szerint ajánlható kezdőknek, most akkor mivel kezdjen? Próbálgassa csak őket, ismerje meg a spelleket, lássa őket működés közben, ez mindennél fontosabb, az itemeket szintén. Ha csak néhánnyal játszik, az itemek jó részéről fogalma sem lesz. Emlékeszem, én is úgy kezdtem, hogy elolvastam egy guide-ot, kipróbáltam AI mapon gyorsan a hőst, játszottam 2-3 meccset és jött a következő hős. Így még annak a veszélye sem áll fent, hogy hamar megutálja a játékot, mert ne adj isten az első 10 meccsén meghal 100-szor CM-mel.

Új hozzászólás Aktív témák