Új hozzászólás Aktív témák

  • -Faceless-

    őstag

    válasz burny #14487 üzenetére

    Volt blink, de meccs végére próbáltam a lehető legtöbbet menteni teamfightban. Először furion afk farmolt kb. 20 percig, majd tornado, natures call. Egy komplett erdőt ki tudtak volna takarítani. A legtöbbet azzal tehettem, ha sheepstickel rearm-al lelassítom juggert, abban a pillanatban aegis-el eltakarított volna minket 1v5-ben.

    Most lezavartam egy gyors meccset, de nem lett valami sokatmondó. Meepo-t, és pa-t is feedelték 30 perc alatt benyomtuk.

    Nem vagyok jó játékos, és ezen a szinten soha nincs missing, sokszor ward sem. A chatet legtöbbször csak én használom. Nem kifogás, tudom figyelhettem volna jobban, de tulajdonképpen magamra voltam hagyva az invis invoker pedig feldobott (nincs elég jó reflexem, hogy ki blinkeljek), majd cold snap, és jött sb ekkora rendszerint már halott voltam.

    #xuldar. Emlékszem rá, jelentve lett. Egyetlen fightban sem volt ott, a basher volt az első iteme, majd a játék végén folyamatosan mondta chatben, hogy hol vagyunk (rosh, mid, secrets., hol a ward) majdnem vesztettünk akkor, de utána átment afk-ba szóval rendeződött.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák