Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    Köszi srácok :)

    (#13675) burny: Ne is mond! A pickeknél mondtam nekik, hogy valaki légyszíves hozzon supportot mert így ki fogunk kapni. Én úgy álltam neki ennek a két meccsnek, hogy nem érdekel ha veszítek. Gyakorolni akarom Troll-t és kész. Pick elején rögtön mutattam, hogy azt hozom, és jelöltem a térképen. Ennek ellenére nem érdekelte őket. Első meccsen (első link) WR azt mondta, nyugi majd ő supportol. Szerintem WR már alapból nem annyira support hero mint régebben volt. Ráadásul az a srác... látjátok milyen volt. Igazából nem tartozik a Troll témához, de egyszerűen nem értettem, hogy ha ellenfélnél ott van Riki és Clinkz akkor miért nem vesznek Dust-ot. Folyamatosan azt láttam, hogy ez a két hős szénné öli őket. Hihetetlen gondoltam magamban.. De nem érdekelt. Saját dolgommal törődtem.

    Második meccsen. Ugyan ez csak pepitában. BH és WR a meccs elején bejelentik, hogy mennek Top-ra. Doom pedig jungle-be. Szóval solo bot lanen voltam Centa ás Rubick ellen. 5mp telt el a meccsből (miután felvettem a bounty runát), írja nekem a Doom, hogy segítsek neki jungle-ben. Nem értettem mit akar, még most sem értem. Írom neki, hogy "no". Majd kérem, hogy ha junglezik akkor légyszíves pulloljon már nekem. Erre ő, nem mert én se segítek neki. Így indult a meccs az 5. mp-ben. :) Aztán a Centa és Rubick páros eléggé megszívatott (2-3 halál). Írom Doom-nak, hogy légyszíves gyere segíteni egy kicsit. Erre: "Majd midről megy a sniper, vagy valaki más" . Egy percig sem voltam ideges. Ez ilyen..

    Én nem akarom magam fényezni, tudom hol a helyem, tudom, hogy gyenge vagyok. De mindkét meccs alatt az járt a fejemben, hogy mennyire sokat is jelent egy jó support. És igazából rengeteg múlik azon ha én supportolok és jól végzem a dolgom. Általában én ott vagyok végig a Carry-vel, segítem, megvédem, pullolok, wardolok.

    Egy kérdés: Riki mivel tudja magáról leszedni a Dust-ot? Arra lettem figyelmes, hogy elnyomtam és 3-5mp múlva ismét láthatatlan. Arra gondoltam Diffu-val? Vagy ez marhaság?

    (#13677) tikshow Igen a második meccsen azon múlt, meg azon, hogy bárhova mentem a Centa blinkelt és megölt.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák