Új hozzászólás Aktív témák

  • PitbullStyle

    tag

    válasz D1Rect #13499 üzenetére

    Wow, köszi, most én is leszedtem! De ez ilyen rövid lenne (~35 oldal összesen)? Lehetséges akkor, hogy másikra gondoltam... Talán a team dignitas warding guide-ja lehetett az... De mindegy is, ennek is nagy hasznát veszem, mert nekem se volt eddig lementve! :)

    @la_cc: Igazából a magyar közösség eléggé híján van a tenni akarásnak. Bennem van "valamennyi" (azért túlzásokba ne essünk), azt a keveset kihasználva próbálok utat mutatni azoknak, akik később szintén tenni akarnak valamit. Szerintem eleve a legnagyobb baj a magyar dotával, hogy akik még némi tudás birtokában is vannak, nem tudják vagy nem is akarják helyesen megosztani. Nekem limitált a tudásom, ellenben nagyon jó vagyok annak megosztásában, jól tudok írni, jól tudok magyarázni - ezért írok cikkeket könnyen, viszont lassan az útmutatókkal -> mert kéne hozzájuk több tudás.

    Ha angolul keres az ember, ezernyi jó dolgot lehet találni olyanoktól, akik könnyen megosztják az tudásukat, plusz még jók is a játékban. Például most került ki Blitz Storm Spirit videója, ami az egyik legjobb oktató videó, amit az elmúlt hetekben láttam, pedig csak annyiból áll az egész, hogy elmondja, mit miért csinál.

    Remélem amint kijön az első hullám az útmutatóimból, az én példám után mások is elkezdik gyártani ezeket, aztán valami hátha megindul. Szóval ja, ezt így, ingyé' :D

    [ Szerkesztve ]

    With bones and spells I come!

Új hozzászólás Aktív témák