Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
beresb
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni WDIDLE utility telepítésével kapcsolatban, olvastam előzőekben, hogy ezzel megszüntethető a wd caviar green-es probléma de hogyan tudom ezt a nas-ra feltenni? Gyakorlatilag nem értek a linuxhoz de valahogy mégiscsak szeretném megoldani a problémát mert a vinyó csak ne menjen már tönkre. Ha valaki tud nekem segíteni vagy tud leírást nagyon megköszönöm.
Üdv,
-
beresb
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni WDIDLE utility telepítésével kapcsolatban, olvastam előzőekben, hogy ezzel megszüntethető a wd caviar green-es probléma de hogyan tudom ezt a nas-ra feltenni? Gyakorlatilag nem értek a linuxhoz de valahogy mégiscsak szeretném megoldani a problémát mert a vinyó csak ne menjen már tönkre. Ha valaki tud nekem segíteni vagy tud leírást nagyon megköszönöm.
Üdv,
-
beresb
csendes tag
Sziasztok!
Közben körülszaglásztam kicsit. A WD oldalán van javítási segédlet de ezt, hogy kell alkalmazni a 320-ra? Értem, hogy mit ír de nem értek a linuxhoz ez alap probléma. A WD support elhajtott a kérdéssel, mondván D-Link. D-Link meg ugye közölte, hogy a oprendszer zárt, ha beleturkálok akkor már nem zárt tehát garanciavesztés tehát nincs rá gyári support.
http://wdc.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/5357/~/the-s.m.a.r.t-attribute-193-load%2Funload-counter-keeps-increasing-on-a-sata-2
Köszönöm,
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest