Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonCosta
tag
válasz Marvinyo #516 üzenetére
Szia!
Nagyon sok kérdésedre nem tudom a választ (remélem lesznek akik már kipróbálták) de a tapasztalataimat leírom, hátha segít.
Nekem két gépet szolgál ki és eddig nem tapasztaltam semmi akadást. A beépített torrendtjében annyit lehet csak megadni, hogy mikor menjen és mikor nem. De ezt a hét minden napján akár különbözően, minden órára beállíthatod, hogy menjen a torrent kliens vagy ne. (neked ez lehet kevés lesz). A Transmissionben finomabban lehet szabályozni pl: mikor milyen sávszélességgel menjen, de azt nem ismerem mélységeiben, de úgy tudom alatta marad a uTorrent képességeinek. A nagyobb gond egyelőre az, hogy amióta a FunPlug fent van a Transmissionnal együtt, belassult a NAS elérése. Az eddigi 8 MB/s-ról (csak 100-as LAN-om van) kb 4-5 MB/s-re. Függetlenül attól hogy nem fut egyetlen torrent letöltés sem. Valami trükközés van a firmvare verziókkal és a Funplug verziókkal de még senki nem tudja melyik együttállás a jó, általánosságban.
A hangjáról azt tudom, hogy van neki és ha az ágyad mellett megy azt hallanád is. Kivéve ha valami olyasmit trükközöl, hogy notebook winyót teszel bele (nálam így van ), mert így egyáltalán nem kapcsol be a ventilátor. A pici vinyó hangja meg a zárt házban szinte közelről sem halható. Ennek továbbfejlesztése, hogy egy nagy winyót is beteszel mellé amire napi fix időpontban a leszedett cuccokat átmenti (ezt be lehet állítani) és így nagy tárhelyed is lehet és csendes is marad. Így csak akkor lesz lesz zajos amikorra beállítod ezt a munkát, vagy más okból mindkét winyó pörög (+ventilátor) és éjszakára tud csendben torrentezni.
Persze ha többen használják és olyankor is amikor te alszol akkor ez nem jó megoldás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest